Hoşgeldiniz  

ATLAMAYALIM: SEÇER ISRAR ETTİ, CUMHUR EKSİK ÇIKINCA SUYA YÜZDE 10 ZAM YAPILDI

admin | 10 Aralık 2021 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ’nin olağanüstü genel kurulunda, 29 Kasım’da reddedilen su zammı, Seçer’in ısrar oyu istemesiyle yeniden gündeme geldi. Cumhur ittifakı üyelerinin katılım firesi vermesi nedeniyle çoğunluğu ele geçiren Vahap Seçer, su zammını da kabul ettirmiş oldu.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Aralık ayı olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in başkanlığında gerçekleştirildi.

29 Kasım 2021 tarihinde yapılan genel kurulda oy çokluğuyla reddedilen 2022 mali yılı ücret tarifesi tasarısıyla ilgili konuda ısrar kararı arayan Başkan Seçer, maddeyi bir kez daha genel kurula sundu.

39 Meclis üyesinin ret kararında ısrar ettiği oylama neticesinde konuşan Seçer, “Meclis üye tam sayısının salt çoğunluğuna erişmek gerekiyordu. O da 40 sayısına eşilemediği için madde kabul edilmiş sayılmıştır. Tutanaklara geçmesi açısından söylüyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Olağanüstü toplanan kurulda ısrar kararı arayan Seçer, Cumhur ittifakının genel kurulda katılımın az olması nedeniyle çoğunluğu kaybetti ve Seçer suya zam kararını oy çokluğu ile kabul ettirdi. Böylece Mersin’de suya yüzde 10 oranında zam yapılmış oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle