Hoşgeldiniz  

ATATÜRK’E HAKARET EDEN AK PARTİLİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI NIN İSTİFASI ALINDI

admin | 18 Şubat 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sosyal Medya hesabı üzerinden Atatürk’e hakaret ettiği öne sürülen Ak Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki’nin istifasının istediği bildirildi.

anamurakpistifaettigençlik

Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, kamuoyundan gelen baskılar sonucu Baki’nin istifasını istediklerini, kendisinin de bunu kabul edip istifa ettiğini açıkladı.

 

Ak Parti Anamur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki’nin, farklı tarihlerde twitter hesabı üzerinden “Atatürk olmasaydı diye bişey yok, keşke olmasaydı diye bir gerçek var artık.  Recep Tayyip Erdoğan yakında o gerçeğin mührü vurulacaktır” ve “Birinin babasının ve kendisinin doğum yeri Selanik ise Selanikli’dir.Kimse Türk, Atatürk demesin orijinal Yunan yani net. Zaten benzemiyor Türk’e:)” ifadelerinin de yer aldığı paylaşımlarda bulunduğu belirtildi.

 

atatürkehakaret

 

Tepkiler üzerine açıklama yapan  Ak Parti  Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, paylaşımların  Ak Parti’yi bağlamadığını belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

 

“Söz konusu paylaşımlar kendisini bağlar. Bu konuda kamuoyunun baskısı ve gelen tepkileri göz önüne alarak Genel Merkez, İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile bir değerlendirme yaptı. Bu doğrultuda istifasını istedik, o da kabul etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş bizim için vazgeçilmez bir değerdir.”

 

Hasan Baki’nin bu paylaşımlarından dolayı da CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’nun suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle