Hoşgeldiniz  

AŞUT’GİLLER KOLAY BIRAKIR MI? YEDİK Mİ DERSİNİZ?

admin | 20 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah saatlerinde basının karşısına geçerek “MTSO seçimlerine aday değilim” açıklaması yaparak Mersin kamuoyunda büyük yankı uyandıran Şerafettin Aşut’un bu açıklamasının ardından yaşananlar kafalarda soru işareti yarattı!

MTSO başkanı Şerafettin Aşut, bugün basının karşısına çıktı ve aday olmayacağını açıkladı. Aşut’un bu açıklaması Mersin’de büyük yankı buldu.

 

Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından yaşananlarla ilgili olarak ortaya şok bir iddia ortaya atıldı. MTSO’ya yakın kaynaklar, Şerafettin Aşut’un bu açıklamasının ardından “Aday ol” baskısı yaratılacağı ve Aşut’un da “Peki madem bu kadar istiyorsunuz, Mersin için kendimi feda ediyorum” diyerek tekrardan aday olacağını iddia ettiler.

 

Aşut’un açıklamasının ardından özellikle sosyal medyada paylaşılanlar da bu iddiaları doğrular nitelikte görünüyor. Aşut’a yakınlığıyla bilinen iş dünyasından ve basın camiasından isimler hemen karşı propagandaya ve paylaşımlara başladılar. “Aşut’u yedirmeyiz, sen bu memlekete lazımsın” tarzı paylaşımların da sıcağı sıcağına yapılmaya başlanması dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle