Hoşgeldiniz  

AŞUT’A KÖTÜ HABER: EKİBİ DAĞILIYOR!

admin | 03 Nisan 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

20 Temmuz’da aday olmayacağını açıklayan ancak 1 Nisan’daki seçimlerde Meclis’e giren MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, ekibinin güçlü isimlerinden Ufuk Maya şoku yaşıyor.

Kasım 2017’de yapılacak olan MTSO seçimleri Bakanlar Kurulu kararıyla 1 Nisan 2018’e ertelenmişti. 20 Temmuz 2017’de de MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, yeni dönemde MTSO yönetiminde yer almayacağını bir basın toplantısıyla dile getirmiş ve bir anlamda camiaya veda etmişti.

 

Ancak Aşut, bu açıklamadan kısa bir süre sonra çalışmalarını sürdürmüş ve komite seçimlerine müdahil olmuştu. 1 Nisan’da gerçekleştirilen seçimlerde de Meclis’e girebilmişti. Seçimlerin tamamlanmasının ardından Aşut, yaptığı açıklamada, “Bizim koordinemizdeki arkadaşların yüzde 80’i Meclis’e girdi” demiş ve bu açıklaması büyük tepki toplamıştı.

 

Ciddi gerginliklerin yaşandığı MTSO seçimlerinin ardından yeni seçilen Meclis üyeleri şimdi Cuma günü gerçekleştirilecek Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesine kilitlendi. Çok sayıda Yönetim Kurulu başkanı ve Meclis Başkanı adayının olduğu MTSO’da bugün flaş bir gelişme yaşandı.

 

Aşut’un “bizim koordinemizde” dediği Meclis Üyelerinden Ufuk Maya, sosyal medya üzerinden sert bir açıklamayla Aşut’la birlikte hareket etmediğini açıkladı.

 

“AŞUT, SÖYLEMLERİNİ HEP SÖZDE BIRAKTI!”

 

19 No’lu Yurt içi eşya ve yük taşımacılığı komitesinden meclise giren Mersin iş dünyasının güçlü isimlerinden Ufuk Maya, “Rahmetli Kadri Şaman başkanımın gençlere olan sevgisi ve teşviki ile 2004 yılında göreve başladığım, Yüce Mersin Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde 3 dönem birlikte görev aldığım, Şerafettin Aşut başkanımla aday olması durumunda, yönetişim anlayışını söylemde hep vurguladığı, ancak uygulamadığı, birlik beraberlik söylemini hep sözde bıraktığı, Liyakata önem vermediği, Kamuoyu tarafından Mersinin geleceği olarak görülen gençleri, birer birer sistem dışı bıraktığı ve bırakmaya çalıştığı ve bu süreçte çok ama çok yıpranmam sebepleriyle, yüce MTSO meclisinde birlikte hareket etmeyeceğimi ve yönetim kadrosunda görev almayacağımı, kamuoyuna üzülerek bildiririm. Bu süreçte hiçbir başkan adayı ile hareket etmeyeceğimi ,hiçbir başkan adayının talebine cevap vermeyeceğimi bildirir başkan adaylarının bu hassasiyetime saygı göstermelerini rica ederim.Tüm Mersin halkına saygılarımı ve sevgilerimi sunarım” açıklaması yaptı.

 

Maya’nın bu açıklaması Mersin iş dünyasına bomba gibi düşerken, gözler bir kez daha Cuma gerçekleşecek seçimlere çevrildi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle