Hoşgeldiniz  

AŞUT ZORLUYOR: “GEREKTİĞİNDE(!) EN BÜYÜK FEDAKARLIĞI GÖSTERİRİM”

admin | 05 Nisan 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yeni seçilen MTSO Meclis üyeleriyle akşam yemeğinde buluşan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, burada yaptığı konuşmada kullandığı ifadelerle adaylığı noktasında muğlaklığı sürdürdü.

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut 1 Nisan’da gerçekleştirilen Meclis üyeleri seçiminin ardından yeni seçilen meclis üyeleriyle yemekte buluştu. Yemekte konuşma yapan Şerafettin Aşut, adaylığı konusunda yine açık kapı bıraktı. Aşut’un bu konuşması, zemin yokluyor şeklinde yorumlandı.

 

Çok sayıda Meclis ve Yönetim Kurulu adayının olduğu bu seneki seçimlerde Aşut, yemek düzenine bile açıklama gereği duyma ihtiyacı hissetti. Aşut, “Öncelikle oturma şeklinin hiçbir öncelik planı yapılmadan, isimler muaf tutularak sadece Meslek Komitelerimizin numaralarına göre yapıldığını ifade etmek isterim. Sizlerin böyle şeylere takılan kişiler olmadığını biliyorum ama yine de aklınıza en ufak bir şeyin gelmesini istemem” diye konuştu.

 

Aşut, Cuma günü gerçekleşecek seçimler öncesinde yine kendi adaylığıyla ilişkili kapalı ifadeler kullanması dikkat çekti. Net bir şekilde aday olup, olmadığı konusunda açık vermeyen Aşut, “Bizler makam ve koltuk için değil, hizmet için buradayız. Bu konuda şunun altını çizerek vurgulamak isterim ki;  Gerektiğinde, günü gelince, ilk ve en büyük fedakarlığı önce benim göstereceğimi bilmenizi isterim” dedi.

 

Aşut konuşmasını şöyle sürdürdü: “İki dönem Mersin Tarsus OSB Başkanlığı yaptım. Bu tecrübeleri 2 dönem de Odaya taşıdım. Bu işlere başladığımda genç bir delikanlıydım. Tepeden inmedim. En küçük görevlerle başladım. Buraları bir okul olarak gördüm ve çıraklığını yapmadığım işin ustalığına soyunmadım. Komite üyesi oldum, Meclis üyesi oldum, Yönetim kurulu üyesi oldum, yönetim kurulu Başkanı oldum. Ama en küçük görevi dahi, aynı adanmışlıkla yaptım, aynı değerde gördüm. Yarın bu görevleri devredince, emin olun Odanın sıradan bir üyesi olmaktan gurur duyarak, Odama ve kentime hizmet etmeye devam edeceğim.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle