Hoşgeldiniz  

ANAMUR’DA ZORLA FUHUŞ YAPTIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ

admin | 28 Aralık 2016 | Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur ilçesinde, fuhuşa zorlanan 11’i yabancı uyruklu toplam 12 kadın gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.

tokianamurfuhus

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, insan ticareti, fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlarının işlendiği bilgisini aldı.

 

İstihbari bilgiyi genişletip 4 aylık araştırma, teknik ve fiziki takip yapan ekipler, topladıkları bilgi sonrası operasyon düzenledi. Şüphelilerin, Gürcistan, Azerbaycan ve Kırgızistan’da çaresiz kalmış zor durumdaki kadınlarla yurt dışında bulunan elemanları vasıtasıyla irtibata geçtikleri bilgisini elde eden ekipler, kadınların bakıcılık ve temizlik işlerinde çalışacakları vaadiyle kandırılarak özel araçlarla Türkiye’ye getirildiğini saptadı. Kadınların, şüphelilerin kiraladıkları evlerde hürriyetlerinden yoksun bırakılarak fuhuşa zorlandıklarını tespit eden ekipler de operasyon düğmesine bastı. 17 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 11’i yabancı uyruklu olmak üzere 12 kadını tutuldukları evden kurtardı.

 

Operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet tabanca fişeği, 1 adet açık senet, her kadın için ayrı tutulmuş hesap defteri, çok sayıda cinsel güç arttırıcı hap, krem ve fuhuştan elde edilmiş para ele geçirildi.

 

Yapılan operasyon sırasında İnsan Ticareti mağduru, çaresizliklerinden faydalanılarak fuhuş yaptırılan (11) Yabancı Uyruklu ve (1) T.C. uyruklu kadın tutuldukları evlerden kurtarıldı. Şüpheliler tarafından Jandarma ve Polis size zarar verir şeklinde korkutuldukları için mağdurlar kaçmaya çalıştılar. 1 Gürcistan uyruklu kadın tutulduğu 2. katta bulunan evin balkonundan atlayarak kaçmak isterken düşerek ayağından yaralandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle