Hoşgeldiniz  

ANAMUR’DA RUHSATSIZ PAKETLEME TESİSİ MÜHÜRLENDİ… SAHİBİ KONUYU, RUHSATA DEĞİL NERELERE GETİRDİ!

admin | 06 Ekim 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur’da eski Muz-Bir Başkanı Hasan Çatkaya, ruhsatsız seralarının ardından yine ruhsatsız paketleme tesisinin mühürlenmesiyle gündem oldu. Ruhsat almadan ticari faaliyet sürdüren Çatkaya’nın yeniden Genel Kurul’a gidecek olan Muz-Bir Başkan adaylığı yüzünden tesisin mühürlendiğini açıklaması kentte şaşkınlıkla karşılandı.

Anamur’da Muz-Bir’in eski başkanlarından Hasan Çatkaya yine ruhsatsız işyeriyle gündem oldu. Daha önce Efeler Mahallesinde Muz-Bir Başkanı Hasan Çatkaya’ya ait 195 dönüm muz serasına, ruhsatsız olduğu ve turizm alanına yapıldığı gerekçesi ile 3 milyon 813 bin 497 TL, para cezası kesilmiş, bu ceza sadece Anamur’un değil, Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Hasan Çatkaya, yine bir mühürlenme olayıyla Anamur’da konuşulmaya başlandı. Çatkaya’ya ait muz paketleme tesisi, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Anamur Belediyesi tarafından mühürlendi. Çatkaya’nın ticari faaliyet yürüttüğü tesis için Belediyeye hiçbir ruhsat ve izin başvurusunda bulunmadığı öğrenildi.

RUHSAT BAŞVURUSU BİLE YOK, MUZ-BİR ADAYLIĞI İÇİN MANİPÜLASYON YAPIYOR: FLAŞ İDDİA!

İşletmesinin ruhsatsız olduğu konusuna hiç değinmeyen Hasan Çatkaya’nın mühürleme olayını manipüle etmesi şaşkınlıkla karşılandı. Çatkaya’nın Anamur Belediyesi’nin yeniden Genel Kurul’a gidecek olan Muz-Bir Başkanlığına aday olduğu için mühürleme olayını geçekleştirdiğini söylemesi şok yarattı.

Çatkaya, “Anamur Belediyesi Muz-Bir adaylığımızı duyduktan sonra muz paketleme tesisimizi mühürledi ama biz MUZBİR seçimlerine adayız. Muz çiftçisini kaderine bırakmayıp çiftçiyle beraberiz çünkü ben çoban ve çiftçiyim” diyerek algı yaratmak istemesi de tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle