Hoşgeldiniz  

ANAMUR MÜFTÜSÜ’NE CUMA NAMAZI ÇIKIŞI YUMRUKLU SALDIRI!

admin | 19 Eylül 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cuma Namazı sonrasında Anamur’da şok bir olay yaşandı. Anamur ilçe müftüsü Zeynel Abidin Çınar, Cuma namazı çıkışında yumruklu saldırıya uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Anamur’ da dün yaşanan olayda, ilçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar, Otogar Cami’nden Cuma Namazı çıkışında, iki kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Anamur Emniyetinin sıkı takibi sonucunda saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

DİYANET-SEN SALDIRIYI KINADI!

Yaşanan olayın ardından Diyanet Sen Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü, yazılı bir açıklama yaparak, saldırıyı kınadı.

Görgülü yaptığı açıklamada saldırının tüm din görevlileri camiasına yapıldığını kaydetti.

Ahmet Görgülü, “Anamur İlçe Müftümüz Sayın Zeynel Abidin Çınar, Terminal Camiinde Cuma namazı çıkışında F.T(30) ve M.E.(25) İsimli zanlıların yumruklu saldırısına maruz kalmıştır. Saldırıda bulunan şahıslar kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak adli mercilere teslim edilmiş, cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma devam etmektedir. Saldırının ne maksatla yapıldığına dair bilgi soruşturma sonunda ortaya çıkacaktır. Anamur ilçe müftümüz Sayın Çınar, ilçede sevilen, gayretli çalışkan hizmetleri ile Anamur halkı tarafından takdirle karşılanan bir hocamızdır. Kendini bilmez kişi veya kişilerce Müftü Beye yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı “Diyanet-Sen Mersin Şubesi” olarak lanetliyor, bu saldırının Müftü Beyin şahsında tüm Din görevlilerimize, yapılmış olduğunu, adli mercilerimizin sorumlular hakkında gerekeni yapacağını ifade etmek istiyorum. Müftü Bey’e ve tüm Din görevlilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: Mihrap Haber

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle