Hoşgeldiniz  

ANAMUR BELEDİYESİ, “YIKIM KARARLARINI UYGULAMIYOR” İDDİASI

admin | 18 Şubat 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Son günlerde belediye içerisinde yaşanan olaylarla ve Başkan Mehmet Türe’nin ilginç çıkışlarıyla sadece Mersin’in değil, Türkiye’nin gündemine yerleşen Anamur Belediyesi yöneticileri için yeni bir iddia daha gündeme geldi.

türeyıkımkasrarıuygulamıyor

Anamur Belediyesi’nde iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ayın 15’inde ödemesi gereken maaşları ödeyememesi ile gündeme gelen Anamur Belediyesi’nde şimdi de yıkım kararlarını uygulamadığı iddiasıyla gündeme geldi.

 

Bozdoğan Mahallesi’nde yıkım kararı bulunan iki katlı kaçak yapıyı yıkmadığı iddia edilen Türe’nin yıkım kararını uygulaması için Büyükşehir Belediyesi’nin de 3 Kasım’a kadar süre verdiği ancak bu sürenin bitmesine rağmen kararın uygulanmadığı öne sürüldü.

 

Belediye’deki yıkım kararlarının uygulanmaması ile ilgili bununla da sınırlı kalmadı. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin Yardımcısı Sezai Şimşek’in kardeşine ait Çarıklar’daki 4 katlı binanın da yıkım kararı olmasına rağmen yıkılmadığı iddia edildi. Yine Çukurabanoz Yaylasındaki 3 katlı binanın da yıkımının kararın kesinleşmesine rağmen yapılmadığı öne sürüldü.

 

Anamur Belediyesi’nin yıkım kararlarını uygulamadığı ile ilgili iddiaların, Valiliğe, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve Büyükşehir’e de resmi olarak bildirildiği kaydedildi.
yıkımkararı

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle