Hoşgeldiniz  

ANAMUR, AFRİN ŞEHİDİNİ BİNLERLE UĞURLADI

admin | 11 Şubat 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TSK’nın Afrin’de gerçekleştirdiği operasyonda Şehit düşen Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş’un cenazesi memleketi Anamur’da gerçekleştirilen törenle sonsuzluğa uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi operasyonu Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta PKK’nın Kuzey Irak’tan havanlı saldırısında şehit düşen askerlerden Anamurlu Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın naaşı düzenlenen törenle Kalınören Mezarlığı’na defnedilmişti.

 

Dün gece tüm Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından Anamur bir kez daha sarsıldı. Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda görevini yaparken hain terör örgütü ile girilen çatışmada Anamurlu Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş’un nşehadet haberi Anamur’u 10 günde bir kez daha yasa boğdu.

 

Sabah saatelrinde Şehit Hasan Kuş’un naşı helikopterle Anamur’a getirildi. Buradaki törene, şehidin eşi Alime, annesi Ümmü, babası Mehmet Ali Kuş ve yakınları ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Yılmaz Tezcan ve Ali Cumhur Taşkın, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Hüseyin Çamak başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Cenaze namazının ardından Şehidin cenazesi, toprağa verilmek üzere Akine Mahallesi’ndeki mezarlığa götürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle