Hoşgeldiniz  

ALMANYA’DAKİ FUAR MTSO’YA MERSİN’DEKİ FUARDAN DAHA ÇEKİCİ GELDİ

admin | 22 Şubat 2017 | Ekonomi, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de bu yıl 12.si gerçekleştirilen Mersin Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılmayan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, sektör temsilcilerinin de tepkisini çekti.

mtsobaşkanıaşutfuarakatılmadımersintarım

Mersin, 12. Mersin Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor.

 

CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen fuara, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan, Mersin Vali Vekili Mustafa Özarslan, Irak Dohuk İşadamları Derneği Temsilcisi Tahsi Hasan, Umman Ticaret Odası Temsilcisi Badar Ali Alkamashou, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu, CNR Holding Genel Müdürü Arkan Uluçay ile çok sayıda üretici ve basın mensupları katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın yurt dışında, Vali Özdemir Çakacak’ın da il dışında olması sebebiyle katılamadıkları açılış programına Mersin’de olmasına rağmen katılmayan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un katılım göstermemesi sektör temsilcilerinin de tepkisini çekti. Berlin’de 8 Şubat’ta başlayan Fruit Logistica Fuar’ının tanıtımlarını günler öncesinden yapan, açtıkları standın başında bizzat kendisi duran Aşut’un kent için büyük önem arz eden bu fuara katılmaması yadırgandı.

 

Sergi, konferans gibi tüm etkinlikleri hem telefon mesajı ile üyelerine ve mail ile basına bildiren MTSO’nun 12.si gerçekleştirilen bu etkinliği kimseye haber vermemesi de şaşkınlıkla karşılandı.

 

Fuarın açılışının tanıtımını paylaşmak yerine sosyal medya hesabından akşam saatlerinde Mersin’de yayın yapan yerel kanalda katılacağı programın duyurusunu yapmayı tercih etmesi, tepkileri daha da arttırdı.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle