Hoşgeldiniz  

ALKIŞLAR MERSİN’DEKİ TEKNİK LİSELERE… DEZENFEKTAN ÜRETİP, KURUMLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORLAR!

admin | 16 Mart 2020 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de faaliyet gösteren Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koronavirüs nedeniyle dezenfektan sıkıntısı yaşanmaması için tüm kurumların ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretime başladı.

Mersin’de faaliyet gösteren 3 teknik liseden koronavirüs nedeniyle piyasada bulunmakta sıkıntı yaşanan ve fahiş fiyatlara giden dezenfektanları üretmeye başlayarak, kurumlara göndermeye başladı.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kimya Bölümü bünyesinde üretilen dezenfekte ürünleri, okulların sistematik şekilde ihtiyaçlarını karşıladığı bildirildi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Milli Eğitim Bakanlığımızın öngördüğü yoğunluklarda üretmiş olduğumuz Dezenfekte solüsyonları siparişleri (MEB Kurumları, Belediyeler, Tarım İlçe Müdürlükleri, Resmi ve Özel Kurumlar, Şahsi ve Küçük Ölçekli İşletmeler, Yurtlar vs.) gelen talepler doğrultusunda karşılanmaktadır” denilerek siparişlere göre üretim yapıldığını duyurdu.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle