Hoşgeldiniz  

ALİ’LER ROTAYI ÇİZDİ: HEDEFE HÜSEYİN ÇALIŞKAN’I KOYDULAR

admin | 29 Ocak 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ali Tekin bugün bir gazeteye verdiği demeçte Çalışkan döneminde kulübün kasasına 15 milyon TL’nin girdiğini ancak hiçbir ödemenin o dönemde yapılmadığını söyledi. Tekin bu açıklamayı yaptı yapmasına da o 15 milyon TL’nin nerede olduğunu söylemeyerek, Çalışkan’ı töhmet altında bıraktı.

tekinçalışkansuçlama15milyon

18 Şubat’ta gerçekleşecek kongre öncesinde Paskolik Gazetesi’ne demeç veren Kulüp Başkanı Ali Tekin, yine önemli iddialarda bulundu. Başkanlığa aday olduğunu söyleyen Tekin, yaptığı açıklamada hedefe bu kez Hüseyin Çalışkan’ı koydu.

 

Tekin, Çalışkan döneminde kulübün kasasına 15 Milyon TL girdiğini iddia ederek, gelen bu parayla hiçbir borcun ödenmediğini söyledi.

 

Tekin’in bu son açıklaması Mersin İdmanyurdu camiasında büyük tepki topladı. Çalışkan döneminde 15 milyon TL girdiyse o paranın nerede olduğunu soran taraftarlar, “15 Milyon girdiyse nerede? Çalışkan bunu nereye harcamış? Çalışkan harcamadıysa Tekin yönetimine devrolmuş olması lazım. Borç ödenmediyse para nereye gitti? Bu para kasadaysa transfer tahtası neden açılmadı? Kahramanlı’nın suçlandığı meşhur bilirkişi raporunda Çalışkan döneminde giren ve Tekin’e göre iç edilen bu paranın tek kuruşundan bile niye bahsedilmedi?” sorusunu Başkan Tekin’e yönelttiler.

 

BU AÇIKLAMA KAHRAMANLI İLE İŞBİRLİĞİNİN KANITI MI?

 

Camia Tekin’deki bu 180 derecelik dönüşü merak ediyor. Kulübe yakın kaynaklar, Tekin’in son açıklamasının Ali Kahramanlı ile güç birliği yapıldığının kanıtı olduğunu savundular. Kaynaklar, “Baştan sona Ali Kahramanlı’yı suçlayan Ali Tekin, ne oldu da rotayı Çalışkan’a çevirdi? Şimdi bütün suç Çalışkan’ın üstüne atılıyor. Başkan Tekin öncelikle bu 15 milyon neredeymiş, nereye harcanmış onu açıklasın. Başkan artık desteksiz değil, belgelerle konuşmak zorunda. Çalışkan döneminde giren 15 milyon ilk olarak ispatlanacak, ardından bu para nereye harcanmış yine belgelerle açıklanacak, ondan sonra açıklama yapılacak. Bugüne kadar tek suçlu Kahramanlı idi. Bilirkişi raporunda Çalışkan’dan tek kelime yok, bu 15 milyon yok hep Kahramanlı var. Çalışkan son 15 gün kala nereden çıktı? Kahramanlı’yı aklama çabası olarak görüyoruz. Başkan artık boş laf sallamayacak, varsa belgesiyle konuşacak. Kimseyi hırsız yerine koymayacak, ayıptır” dediler.

 

SAVCILIĞA HALA GİDİLMEDİ, O ZAMAN SAVCILIK RAPORA EL KOYUP KAMU DAVASI AÇSIN!

 

Ali Tekin, kulüp başkanlığına gelir gelmez bilirkişi raporu hazırlatmıştı. Kulüpteki yolsuzlukları ortaya çıkardığını savunan Tekin, 12 Aralık’ta bu raporu Savcılığa intikal ettireceğini kaydetmişti. Tekin’in bu raporu hala elinde tuttuğu ve Savcılığa ulaştırmadığı biliniyor.

 

Mersin İdmanyurdu Meydanında basına ve halka açık bir şekilde usulsüzlükleri anlatan yönetimin elindeki bu raporun artık kamuya ait olduğu, bu nedenle Savcılığın vakit geçirmeden Kulüp yönetiminden bu evrakları istemesi gerektiğine dikkat çekiliyor. Uzmanlar, yolsuzluk dosyalarının neden henüz Savcılığa verilmediğinin de Savcılık tarafından Başkan Ali Tekin’e sorulması gerektiği konusunda görüş bildiriyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle