Hoşgeldiniz  

ALİCAN ÖZBAYRAK’TAN FLAŞ ÇIKIŞ: “KUMPASA DAİR GENEL MERKEZ’DEN NEDEN TEPKİ YOK?”

admin | 03 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partideki görevinden istifa eden İYİ Partili Alican Özbayrak, yerel seçimler öncesinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a karşı gerçekleştirilen kumpasla ilgili parti genel merkezinin de tutumunu eleştirdi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak zehir zemberek açıklamalarla partideki görevinden istifa etti. Sansasyonel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Özbayrak, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kurulan kumpasla ilgili dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından bir partili olarak 31 Mart yerel seçimleri öncesinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kurulan kumpası yönetenlerin ve destekçilerinin peşini bırakmayacağını ifade eden Özbayrak, “Bizler Mersin ayağını araştırıyoruz. Görevimizden ayrılsak da bir partili olarak bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Kumpas içerisinde Genel Merkez ayağı olduğunu söyleyen Özbayrak şöyle konuştu: “31 Mart’ta yaşadığımız kumpasın bir de Genel Merkez ayağı var. Bu kadar büyük bir kumpas ile kazanılabilecek bir Büyükşehir’de aday çıkartılamadı. Yerel seçimlerin en favori adayı Sayın Burhanettin Kocamaz’ın adaylığının engellenmesiyle sadece Sayın Kocamaz’a değil, İYİ Parti’ye de büyük operasyon çekildi. Bu kadar mühim bir olay da Genel Merkezimizin sessiz kalması kamuoyu genelinde soru işaretlerini de arttırdı” diyerek Mersin kumpasında Ankara’nın rolüne dikkat çekti.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle