Hoşgeldiniz  

ALİCAN ÖZBAYRAK: “ÖMRÜMÜN GERİ KALANINI KUMPASÇILARLA MÜCADELE EDEREK GEÇİRECEĞİM!”

admin | 03 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak zehir zemberek açıklamalarla partideki görevinden istifa etti. Sansasyonel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Özbayrak, “Hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Ömrümün geri kalanını kumpasçılarla mücadele ederek geçireceğimin bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak, il yönetimine ve Genel Merkeze resmi istifasını sunarak, partideki görevinden ayrıldı. İstifasının ardından Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez’e özel açıklamalarda bulunan Alican Özbayrak, bomba iddialarda bulundu.

“PARTİNİN BÜYÜMESİNİ İSTEMEYEN GÜÇLER KUMPASLARINA DEVAM EDİYOR!”

Kimseye kırgınlığı olmadığını ifade eden Özbayrak, “Göreve geldiğimizde içten ve dıştan kumpaslara maruz kalmış, siyaseten önü iç ve dış unsurlarca kesilmeye çalışılmış bir teşkilatı bu süre zarfında ayakta tuttuk. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından da teşkilatı güçlendirerek, Mersin’de partimize iyi bir ivme kazandırdık. Ancak görülüyor ki İYİ Parti’nin Mersin’de güçlenmesini ve büyümesini dolayısıyla İYİ Parti’nin Türkiye iktidarına gelmesini istemeyen güçler kumpaslarına devam ediyor” dedi.

“SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ YANLIŞ YÖNLENDİRİLİYOR”

Genel Başkan Meral Akşener’in de yanlış yönlendirildiğini savunan Alican Özbayrak, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi yanlış yönlendiriyorlar. Karanlık bir el parti içerisindeki etkinliğini sürdürerek, Genel Başkanımızı yanlış yönlendiriyor. Parti içinde yaşanan tüm olaylar yanlış bir şekilde Genel Başkanımıza aksettiriliyor” iddiasında bulundu.

“BENİM ÜZERİMDEN SAYIN AKŞENER VE SAYIN KOCAMAZ’I HEDEFE KOYDULAR”

Mersin’de kurmak istediği sistemin de engellenmeye çalışıldığı ifade eden Alican Özbayrak, “Mersin’de benden başka 4 il başkanı daha vardı. Genel Merkezimizi kendi istekleri doğrultusunda yönlendirdiler. Bu kişiler ne dediyse Genel Merkez tarafından maalesef doğru mu, yanlış mı bakılmadan ciddiye alındı. İYİ Parti, Mersin’de karşılığı olmayan bu adamların iradesine bırakıldı. Bu kişiler de partinin büyümesinin önünde ciddi engel olarak iş yapıyor. Buradan açıkça ifade etmek istiyorum; bu kişilerin ortak noktası da Burhanettin Kocamaz düşmanlığıdır. Hedefleri çok açık. Benim üzerimden Sayın Akşener ve Sayın Kocamaz’ı yıpratmak için uğraşıyorlar” açıklaması yaptı.

“PARTİ SÜREKLİ KAN KAYBETSİN DİYE UĞRAŞILDI”

İstediği teşkilat yapısını Mersin’de engellemeler nedeniyle oturtamadığını kaydeden Özbayrak, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Düşünebiliyor musunuz 3 aydır Toroslar ilçemizde ilçe başkanlığına atama yaptıramadık. Parti sürekli kan kaybetsin diye uğraşıldı. Buna bir türlü çözüm bulamadık”

ŞOK İDDİA: “PARTİNİN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEYENLER, BEHİÇ ÇELİK ETRAFINDA TOPLANDI”

Teşkilatlardaki huzursuzluğu anlatan Alican Özbayrak, “Dikkat ediyorum, görevden almak istediğimiz ve alamadığımız 2 ilçenin başkanı da Behiç Çelik’in adamı. 31 Mart seçimlerinde teşkilata gelmeyen, çalışmalara katılmayan, partiden istifa eden, partiye uğramayan kişileri bu süreçte partimizin milletvekili Behiç Çelik önderliğinde bize muhalefet yaptı. Genel Merkezimiz de maalesef kumpasçılara göz yumdu” dedi.

İl yönetimiyle de toplantı yaparak, durumu açıkladığını ifade eden Özbayrak, Genel Merkez’e de istifasını ilettiğini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle