Hoşgeldiniz  

ALİ YÜCELEN YENİDEN TÜGİAD BAŞKANI OLDU

admin | 11 Aralık 2016 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TÜGİAD’ın 16.dönem yönetim kurulunun belirlendiği Olağan Genel Kurulu’nda 3. kez başkan seçilen Ali Yücelen, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayarak; “Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

yucelentugiadbaskan

Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) 16. Olağan Genel Kurulu’nda siyaset nedeniyle başkanlıktan ayrılan Ali Yücelen 3. kez TÜGİAD Başkanı seçildi.

 

Genel Kurulda yapılan konuşmalarda Türkiye’nin ve ekonominin kritik bir dönemden geçtiği; 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi yaşanan zorlukların üstesinden de birlik ve beraberlik içinde gelineceği dile getirildi. Genel kurula katılan Gümrük ve Ticaret Balkanı Bülent Tüfenkçi, milletin hem demokrasisine hem de ekonomisine sahip çıktığını belirterek başta TÜGİAD üyeleri olmak üzere bu süreçte faaliyetine ara vermeden devam eden işadamlarına teşekkür etti.

 

Başkanlık görevini Ali Yücelen’den teslim aldığını ve onur duyarak gerçekleştirdiği bu görevi yine kendisine teslim etmekten mutluluk duyduğunu belirten TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı görevi teslim ederken şunları söyledi: “Bundan kısa süre önce Ali Yücelen’den bu görevi teslim aldım. Elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde sizlere layık olmaya çalıştım. Bugün, ben dahil bütün merkez ve şube başkanları, yönetim kurulu ve diğer kurul üyeleri de dahil olmak üzere üyelerimizin imzası ile kendisini yeniden başkanlığa aday gösterdik. Bu tablo bile TÜGİAD’daki demokrasi kültürünün olgunluğunu göstermeye yeterlidir. Ben tüzüğümüz gereği artık derneğimizin onursal üyesi olarak sizlerle beraber olmaya devam edeceğim.”

 

TÜGİAD Genel Kurulu’nda 3. kez başkanlığa seçilen Ali Yücelen, yaptığı teşekkür konuşmasında kendisine gösterilen bu güvenden onur duyduğunu ve bundan sonraki dönem çalışmalarında da bu güvene layık olmak için en üst düzeyde çalışacaklarını söyledi.

 

Türkiye’nin çok zor bir dönemde olduğunu dile getiren Yücelen sözlerine şöyle devam etti: “Biz yeri geldi eleştirdik, yeri geldi alkışladık; ama gün birlik ve beraberlik; birbirimizi destekleme günüdür. Dünyadaki kriz ülkemizi de etkiledi. Bütün dünya en liberalinden en muhafazakarına kadar ekonomilerine müdahale etti ve yeni ekonomik düzene hazırlandılar. Biz de yardımlaşarak üreterek, çalışarak ekonomimizi istediğimiz noktaya taşıyabiliriz. Herkesi Türkiye için çalışmaya v

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle