Hoşgeldiniz  

AKŞENER İDDİALI KONUŞTU: “İYİ PARTİ’NİN İLK YEREL İKTİDARINI MERSİN’DE KURACAĞIZ!”

admin | 20 Ekim 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Meral Akşener Anamur’da konuştu: “Yerel seçimlerde Mersin’i ve Manisa’yı alacağız. İlk yerel İYİ Parti iktidarını Mersin’de kuracağız. Onun için ilk şehir dışı toplantımı Mersin’de gerçekleştiriyorum!”

İYİ Parti genel Başkanı Mersin’in Anamur ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Partisinin Belediye Başkanı Mehmet Türe ve teşkilat tarafından Gazipaşa Havalimanı’nda karşılanan Akşener, konvoyla Anamur’a geldi.

 

Burada vatandaşlara seslenen Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 

AKŞENER’İN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI

 

24 Haziran seçimlerinde Mersin’de ve Türkiye’de çok iyi oy aldık. Allah hepinizden razı olsun.

 

Önümüzde şimdi yerel seçimler var. Bizler bu seçimlerin Anahtar partisiyiz.

 

Mersin ve Manisa’yı Allah’ın izniyle alacağız. Mart 2019’da İYİ Parti’nin ilk yerel iktidarını Mersin’de kuracağız. Bu yüzden, buna inandığım için 24 Haziran sonrasındaki ilk şehir dışı açık hava toplantısını Anamur’da yapıyorum, Mersin’de yapıyorum.

 

Belediye Başkanımız Mehmet Türe’ye sordum. Mersin ilçelerinde ne durumdayız, alır mıyız dedim. Başkanım bana “Büyükşehir’in yanında Anamur dahil 8 ilçeyi alırız” dedi. Ben de dedim, “Başkan elini korkak alıştırma” dedim. Mehmet Başkan bana dedi ki, “Ben gerçekçi adamım. Büyükşehir ve 8 ilçeyi Mersin’de alırız.” Allah yolunuzu açık etsin Mersin.

 

Bizi bu seçimlerde de tahrik edecekler. Sakın bu tahriklere kapılmayın. Hiçbir hakarete cevap verilmeyecek. Biz kavgaya değil, Türkiye ve Mersin İYİ olsun diye geldik. Kötü söz sahibine aittir. Sizler projelerimize yoğunlaşın. Kimseye cevap vermeyin.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle