Hoşgeldiniz  

AKİF ÇİFÇİ’NİN DOSYASINI YSK’YA TESLİM ETMEYEN AKDENİZ TEŞKİLATI DA GÖREVDEN ALINDI

admin | 20 Şubat 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Akdeniz’de de Akif Çifçi’nin isminin İlçe Seçim Kurulu’na bildirilmemesinin ortaya çıkmasının ardından İlçe Başkanı Abdullah Batıyel’den açıklama geldi.

.

Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda İyi Parti Akdeniz İlçe Başkanı Abdullah Batıyel’in kamuoyuna açıklama yaptı. Batıyel, “Kendim ve teşkilatım adına tarafımıza yapılan tüm suçlamaları reddediyoruz. Biz İyi Parti ve Burhanettin Kocamaz ‘a yürekten bağlıyız. İl teşkilatının kurduğu bu kumpasın bir parçası olmadık, olmayız” dedi.

“BU AHLAKSIZLIKTIR!”

Açıklama şöyle devam etti: “YSK’ya verilmesi gereken dosya tüm ısrarlarıma rağmen bir gün önce teslim edilmesini onaylatamadık dosya ve yetki belgesi tarafıma teslim edilmek istenmemesi ve dosyanın özellikle geciktirilmesi, yetki belgesinin elimde olmadan hiçbir şey yapamayacağımı bilmeleri bizi bu pis kumpasın içine dahil etme çabasından başka bir şey değildir. İyi Parti Akdeniz İlçe Başkanı ve teşkilatım olarak yaşanılan tüm bu olayları büyük bir üzüntüyle takip ediyoruz ve gereken yerlere müracaat ve itirazlarımızı yaptığımızı belirtiyoruz. Mersin’imizin bu ahlaksızlığında üstesinden geleceğini ve olayın en kısa zamanda İyi Parti Ve Burhanettin Kocamaz lehine sonuçlanacağına inancımız tamdır. Tarafıma sözlü ve sosyal medya üzerinden görsel kullanılarak yapılan haksız iftira ve suçlamalar için hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim!”             

İlçe Seçim Kurulu aldığı kararla İYİ parti’nin Akdeniz adaylarına ilişkin evrak gelmediği gerekçesiyle seçimlere katılmayacağını açıkladı. Bu kararın kesinleşmesiyle birlikte İYİ Parti Genel Merkezi Akdeniz İlçe Teşkilatını görevden aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle