Hoşgeldiniz  

AKDENİZ’DE MAHALLELİ BELEDİYE BAŞKANI GÖRDÜ!

admin | 12 Mart 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Nusratiye sakinleri ile buluşan Başkan Pamuk, hem vatandaşların taleplerini ve çözüme kavuşmasını istedikleri sorun ve sıkıntılarını dinledi, hem de belediyenin 2018 yılı içerisinde hayata katacağı hizmet ve projeleri anlattı.

Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan ilçede ziyaret etmedik mahalle, dokunmadık insan bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, bu kez de Nusratiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

AKDENİZ’DE, GEÇMİŞ 10 YILIN BİRİKMİŞ, ÖTELENMİŞ ÇOK CİDDİ SORUNLAR VAR!

 

Mersin’de, göreve başlayalı 8 ay olduğunu kaydeden Başkan Muhittin Pamuk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ne yazık ki Akdeniz’de, 10 yıldır birikmiş çok ciddi sorunlar var. Sorunlar çözülmemiş, biriktirilmiş, ötelenmiş, çözülmek istenmemiş. Sonuçta çok ciddi bir sorunlar yumağı oluşmuş. Bizler; insan odaklı, hizmet odaklı, vatandaş odaklı bir yönetim anlayışını hâkim kılarak sorunların bir ucundan çözmek için gayret sarf ediyoruz. Tabi bu sorunlar birkaç ay içinde çözülecek sorunlar değil ama çözülmeyecek sorunlar da asla değil. Bu sorunların, bu zamana kadar çözülmesi gerekirdi. Aslına bakacak olursanız, bu sorunlar, Mersin’in merkezinde bu zamana kalacak sorunlar da değildi. Bu hizmetlerin bu zamana kadar çoktan yapılması gerekirdi. Nitekim belediyelerin var olma nedeni de bu hizmetleri sunmaktır. Ama bundan sonra sorunların çözümü için elimizden geleni gecikmeden yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın; bu yıl içinde altyapı çalışmaları bittikten sonra ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri eksiksiz sunacağız. Sizden tek ricamız, bizlere biraz daha zaman tanımanız” diye konuştu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle