Hoşgeldiniz  

AKDENİZ ZABITASI DENETİMDE… SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE EL KONULDU

admin | 11 Şubat 2021 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın ve marketleri denetledi. Denetimler sırasında ekiplerin son tüketim tarihi geçtiğini belirledikleri çeşitli yiyecek ve içeceklere de imha edilmek üzere el koydu.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, halk sağlığını korumak, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünler tüketmelerini sağlamak amacıyla, fırınlar ve gıda üretimi ile satışı yapan işyerlerine yönelik temizlik, hijyen, fahiş fiyat kontrolü ile ürünlerin son tüketim tarih konularında denetimlerine kesintisiz devam ediyor.

SON TÜKETİM TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE EL KONULDU

Denetimlerde fahiş fiyat kontrolleri de yapan zabıta ekipleri, tarihi geçmiş ürünlere de el koyarak imha ediyor. Akdeniz sınırları içerisinde bulunan market ve fırınları hijyen, temizlik ve ruhsat yönünden denetleyen zabıta ekipleri, incelemeleri sonucu son tüketim tarihi geçtiğini belirledikleri çeşitli yiyecek ve içeceklere de imha edilmek üzere el koydu. Denetimlerde fırınları da kontrol eden Akdeniz zabıtası, ekmeklerin gramajı, genel hijyen kuralları ve maske kontrolü yaptı.

FIRINLAR DENETLENDİ, EKSİĞİ GÖRÜLEN İŞYERİ SAHİPLERİ UYARILDI

Ekmek imalathanelerini inceleyen de zabıta ekipleri, gördükleri eksiklikler konusunda işyeri sahiplerini uyardı. Öte yandan, Üç Ocak Mahallesinde, bir vatandaşın şikâyeti üzerine, buradaki bir markete giderek denetim yapan zabıta ekipleri, son tüketim tarihi geçmiş çeşitli ürünlere de imha edilmek üzere el koydu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle