Hoşgeldiniz  

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN JET AÇIKLAMA: “BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN, RUTİN BİR DEĞİŞİM!”

admin | 20 Temmuz 2020 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Şahin Özturan’ın istifasıyla ilgili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan jet açıklama geldi: “Ne Akdeniz Belediyesi’nde ne de çalışma ve Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında herhangi bir anlaşmazlık veya uyuşmazlık söz konusu bile değildir.”

Akdeniz Belediyesi’nde yaşanan şok istifanın ardından Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan jet açıklama geldi.

Gültak, Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Zafer Şahin Özturan’ın yerine Aydın Eğin’in; Sabahattin Yeşiloğlu’nun yerine de Gökmen Akyürek’in görevlendirildiğini açıkladı. Başkan Gültak bu değişiklikleri de rutin değişiklik olarak nitelendirdi.

Başkan yardımcılığı görevinde, önümüzdeki günlerde de rutin değişimlerin süreceğine işaret eden Başkan Gültak; “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizimle birlikte yol yürüyen ve bundan sonra da tecrübelerinden faydalanacağımız Zafer Şahin Özturan arkadaşımızın da görevinden ayrılması, bu rutin değişimin bir sonucudur. Ancak maalesef kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturulmaya çalışılarak, bu görev değişimi farklı yönlere çekilmek istenmektedir. Ne Akdeniz Belediyesi’nde ne de çalışma ve Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında herhangi bir anlaşmazlık veya uyuşmazlık söz konusu bile değildir” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle