Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’NİN DEĞİL, CHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYI!

admin | 18 Haziran 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Adayı olan CHP’li eski Belediye Başkanı Macit Özcan’ın avukatı Ali Mahir Başarır’ın seçim afişlerindeki pozu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın seçim fotolarıyla aynı çıktı.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar aynı zamanda seçim afişleriyle vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor.

 

CHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Mahir Başarır’ın seçim afişindeki pozu ise görenleri şaşırttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zamandır kullandığı eli göğsündeki pozunu AK Partili Milletvekili ve Belediye Başkan adayları sıklıkla kullanırken, CHP’li Başarır’ın da kullanması seçmenlerin dikkatinden kaçmadı.

 

İhaleye fesat karıştırma suçlamasıyla yargılanan CHP’li eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın avukatı olan CHP’li Ali Mahir Başarır, Tarsus Belediye Başkan adayı olmak için çalışmalarını sürdürüyordu. İstanbul’da ikamet eden ve işlerini İstanbul’dan sürdüren Başarır, yine yolsuzluk suçlamasıyla görevden alınan CHP’li Ataşehir eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile yakın dostluğuyla tanınıyor. Battal İlgezdi’nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin de Genel Başkan Yardımcısı olmasıyla birlikte CHP Mersin Milletvekilliği aday listesinde kendisine 3. Sırada yer bulan Başarır’ın TBMM’ye seçilecek yerden konmasına da İlgezdi’lerin kıyağı olarak CHP’li çevrelerce iddia ediliyor.

 

İŞTE CHP’Lİ BAŞARIR’IN SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN VE TARTIŞMA YARATAN AFİŞİ

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle