Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİLERİN SORUSUNUN CEVABINI TÜM MERSİN BEKLİYOR: “SİZİ KİM YANILTTI, YOKSA…”

admin | 24 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Mersin kamuoyunu verdiği bilgiyle yanıltarak, geçmiş dönemde şaibe varmış havası yaratmak istemesinin ardından gözler konuyu son meclis toplantısında gündeme getiren ve cevap alamayan AK Partili Meclis üyelerine çevrildi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kasım Ayı Meclis oturumunda MESKİ akaryakıt ihalesinde kırım oranının yüzde 22 olarak gerçekleştiğini açıklamış, Burhanettin Kocamaz’lı dönemde bu oranın sadece yüzde 7,5 olduğunu kaydederek, eski yönetimi zan altında bırakmıştı.

CHP’li Vahap Seçer’in Mersin kamuoyuna yanlış aktardığı ve bilgi karmaşasına neden olan bu açıklaması da Kasım Meclisinde gündeme gelmişti. Konuyu Vahap Seçer’e soran AK Partili Meclis Üyesi Mevlüt Ekmekçi, “Bu oran doğru mu? Doğru değilse, size bu bilgiyi veren bürokrat hakkında gerekli işlemi yaptınız mı?” demişti.

Cevap bölümünde soruyu geçiştiren CHP’li Vahap Seçer, “Biliyorsunuz Büyükşehir’in akaryakıt ihalesini polemiklere neden olmaması sebebiyle iptal ettik. MESKİ’nin ihalesi tamamlandı ve değerlendirme sürecinde” diyerek kestirip atması da şok yaratmıştı.

AK PARTİLİLER KARARLI…

Şimdi gözler bir kez daha AK Parti grubuna çevrildi. İstediği sorununun cevabını CHP’li Vahap Seçer’den alamayan AK Partililerin, ihalenin kesinlik kazanmasıyla gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından CHP’li Seçer’in peşini bırakmayacağı öne sürüldü.

İLK HEDEF LOGONUN GERÇEK MALİYETİ VE BELEDİYEYE GETİRDİĞİ YÜK!

Ocak ayındaki mecliste özellikle CHP’li Seçer’in kimseye danışmadan değiştirdiği ve her yerde kullanmaya başladığı logonun maliyeti için ciddiyetsizce sarf ettiği “2 tantuni bir ayrana mal oldu” açıklamasının da peşine düşecekleri iddia edildi. AK Partililerin logo değişiminin her anlamda Belediyeye ne kadar külfet getirdiğini öğrenmek için düğmeye bastıkları öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle