Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİLER’DEN KUDÜS TEPKİSİ

admin | 08 Aralık 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cuma Namazı çıkışında Ulu Cami önünde toplanan Ak Partililer ve bazı STK’lar ABD’nin Kudüs kararına tepki gösterdiler. Burada basın açıklaması yapan Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, “Kudüs bizim onurumuzdur, iffetimizdir. Böyle hadsiz ve hukuksuz bir sürece kimse reel politik söylemiyle izahat getiremeyecektir. Kudüs’e sahip çıkmayana sahip çıkılmayacaktır” dedi.

Ak Parti Mersin İl Başkanlığı öncülüğünde Cuma Namazı sonrası Ulu Cami önünde bir araya gelen vatandaşlar ABD’nin Kudüs kararını protesto ettiler. Ulu Cami önündeki basın açıklamasına AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, Gençlik Kolları başkanı Ramazan Semi Geçkin, ilçe başkanları, partililer, bazı STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

 

Burada açıklama yapan İl Başkanı Ercik, “Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. İslam’ın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanların iradelerini esir etmek isteyenler, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaktır. Türkiye’nin insanlığın silueti olan Kudüs’ün mahremiyetine yönelik bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu güçlü tepkinin sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

 

Sık sık ABD ve İsrail karşıtı sloganlarla kesilen açıklamanın ardından vatandaşlar olaysız dağıldı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle