Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ZEYNEP GÜL YILMAZ’IN, ERDEMLİ’DE POLİSE HAKARET ETTİĞİ ŞOK GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

admin | 22 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

Aracını durduran polisleri açığa aldırdığı iddia edilen AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın iddiaya konu olan görüntüleri ortaya çıktı.

18 Temmuz 2021 tarihinde Mersin Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesi’nde Kurban Bayramı öncesi AK Partili Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın aracı görevli trafik polisleri tarafından durdurulmuştu. Aracının durdurulmasına sinirlenen AK Partili Yılmaz’ın polisleri açığa aldırdığı iddiası TBMM gündemine bile taşınmıştı.

Bugün o şok görüntüler ortaya çıktı. Yılmaz’ın aracı durduran polise “Uzaklaş. Senin adın e ? Ne zaman Erdemli’ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum” dediği görüntüler kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Görevli memurun ise AK Partili Yılmaz’a “Hakaret etmeyin lütfen “ diye karşılık verdiği görüntülerde yer aldı.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER:  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ZEYNEP GÜL YILMAZ’IN, ERDEMLİ’DE POLİSE HAKARET ETTİĞİ ŞOK GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI! için 1 yorum

  1. Okuyucu dedi ki:

    Video çekimiyle planlı yapıldığı belli tesadüf olamaz TUZAK konu derinlemesine araştırılmalı,Karalama politikası,Belkide Vekile hanımın kayyum ataması ile ilgili ( sitenizden okumuştum) söylemleri birilerini fena halde rahatsız etti,Böyle bir oyun düzenlendi kimbilir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle