Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ELVAN: “15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN İKİNCİ İSTİKLAL MÜCADELESİ OLMUŞTUR!”

admin | 16 Temmuz 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan binlerce Mersinli’ye hitap eden Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, “Bu ezanlar hiç susmayacak. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan olarak güçlü Türkiye’yi hep birlikte daha da güçlendirerek milletimizi hak ettiği geleceğe birlikte taşıyacağız” dedi.

Mersin’de gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında binlerce Mersinli meydanlara aktı.

 

Burada konuşan Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, “15 Temmuz milletimizin adeta ikinci istiklal mücadelesi olmuştur. Dünyaya verilen demokrasi dersi olmuştur. O gün meydanlara inen, bugünde o bilinçle, o inançla meydanlarda nöbet tutan herkesi tebrik ediyorum. Bizi Allah’ın izniyle kimse yolumuzdan çeviremeyecek. Kimse millet iradesine set vuramayacak” dedi.

 

Elvan şöyle devam etti:

 

“Bu ezanlar hiç susmayacak. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan olarak güçlü Türkiye’yi hep birlikte daha da güçlendirerek milletimizi hak ettiği geleceğe birlikte taşıyacağız. O Avrupa ülkeleri, gelişmiş ülkeler, biz demokrasi dersi vermek isteyenler bu darbe girişimi karşısında sessiz kaldılar. Çünkü Türkiye için demokrasi önemli değildi, onlar için önemliydi. Çünkü Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti devleti, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü önemli değildi onlar için. Onlar için bu ülkenin bölünmesi, parçalanması önemliydi ama Türk milleti o hainlere, düşmanlara karşı tek yürek oldu.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle