Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ÇELİK TESKEREYE HAYIR DİYEN CHP’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ: “BU HAREKÂT OLMASAYDI TERÖR MERSİN’E, ADANA’YA KADAR GELİRDİ!”

admin | 09 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin HDP ile birlikte TSK’nın yurt dışı operasyonları için yetkisini uzatmak istediği teskereye Hayır oyu vermesini eleştiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana’da konuştu: “Eğer bu harekât olmasaydı Terör Mersin, Osmaniye Hatay ve Adana’ya kadar gelirdi. Teskereye hayır demek bu siyasi tarihin alnından hiçbir zaman silinmeyecek bir ayıptır.”

Adana’nın Kozan ilçesinde partisinin teşkilat toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, burada CHP’nin HDP ile birlikte sınır ötesi operasyonlar için Türk Silahlı Kuvvetlerine verilecek teskereye Hayır oyu vermesini sert dille eleştirdi.

“CHP genel başkanı konuşma yaparken Kandil’i darmadağın edeceğiz diyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine verilecek yetki ve güce hayır diyorsunuz ondan sonra da Kandil’i darmadağın edeceğiz diyorsunuz” diyerek CHP’nin açıklamalarına tepki veren Çelik, “Teskereye ‘hayır’ demenin ne anlama geldiğini iş işten geçtikten sonra anladılar. Şimdi bu ayıplarını kapatmak için Kandil’i darmadağın edeceğiz diyorlar. Kandil’i darmadağın etmek istiyorsan o zaman teskere ye evet diyeceksin. Kandil’i oradan yönettiği oradan envanterlerle beslendiği YPG ve PYD’ye ne demiş bunlar? Onların Türkiye ye karşı bir saldırı düşüncesinde olduğunu düşünmüyoruz. Eğer Zeytindalı ve Fırat Kalkanı Harekatı olmasaydı o zaman bizzat sınırımızın dibinde bu terör oluşumu gerçekleşecekti. Suriye’nin içine girerek otuz kilometre içeri girerek Türk Silahlı Kuvvetleri güvenliğimizi sağlamıştı. Eğer bu harekat olmasaydı Terör Mersin, Osmaniye Hatay ve Adana’ya kadar gelirdi. Teskereye hayır demek bu siyasi tarihin alnından hiçbir zaman silinmeyecek bir ayıptır. Cumhur ittifakımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız teskereye hayır diyenlere her zaman karşı olmuşlardır” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle