Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN OLAYLI MECLİS SONRASI ÇİFT TARAFLI SALVO: ERCİK VE GÜLTAK CHP’Lİ SEÇER’E YÜKLENDİ!

admin | 21 Mayıs 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 250 Milyon TL’lik borçlanma isteğine ret cevabı verilen olağanüstü meclis sonrasında konuşan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan CHP’li Seçer’e ekmek dağıtımı ve logoyla ilgili yoğun eleştiri geldi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hizmetsiz geçen 1 yılın ardından meclisten alamadığı 250 Milyon TL’lik borçlanma yetkisinin şokunu hala üstünden atamamışken, AK Parti grubundan yeni bir salvo daha geldi. AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, katıldığı bir TV programında CHP’li Seçer’e bedava ekmek ve meclis onayı olmadan kullandığı Büyükşehir logosu üzerinden yüklendiler.

MADEM PARA YOK, BU LOGOYA BU KADAR HARCAMAYA NE GEREK VARDI?

Kanal 33’te konuşan AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, CHP’li Seçer’in sürekli olarak paraya ihtiyaç olduğunu söylemesine dikkat çekerek, “Şimdi Büyükşehir yönetimi, parklardan tutun da bütün otobüs duraklarından binalara kadar hepsindeki logoyu değiştirdi. Madem bu kadar maddi sıkıntı var çok mu lazımdı bu kadar maliyetin altına girmeye? Mersin’in her sorunu halloldu iş logoya mı kalmıştı? Hala açıklanmadı. Bu logonun Büyükşehir’e maliyeti ne kadar? İşin gerçeği bu” dedi.

Logonun maliyeti hakkında çok ciddi rakamlarla ilgili iddiaların konuşulduğuna dikkat çeken AK Partili Ercik, “Şeffaf bir şekilde bu logonun maliyetinin kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz. 2 tantuni 1 ayrana mal ettiğini söylemişti ancak biz hiç de az rakamlar duymuyoruz” diye konuştu.

“LOGONUN KİME, NE MESAJ VERDİĞİNİ AÇIKLAYACAĞIM!”

Ercik, logoula ilgili çarpıcı bir iddiada daha bulundu. İddiasının detaylarını önümüzdeki günlerde detaylı bir şekilde açıklayacağını kaydeden Ercik şöyle devam etti:

“Tekrar söylüyorum, bu süreçte bu logoya çok mu ihtiyaç vardı? Aslında bu logonun çok şeyi var da, detaya girmiyorum. Bakın bu logoyla kimlere, ne mesaj verilmek istendiğini tüm kamuoyuna açıklayacağım. Neyse…”

GÜLTAK: “MECLİS’TE ORTAMI GEREN SEÇER’Dİ”

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik’ten sonra yine aynı programda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, CHP’li Vahap Seçer’in olağanüstü toplantının başından sonuna kadar gerilimi yükselttiğini ileri sürdü. Gültak, “Biz onun öğrencileri değiliz o da bizim hocamız değil. Cumhur ittifakı belediye başkanlarını, meclis üyelerini yakışıksız değerlendirmelerle rencide eden, ortamın gerginliğini sürekli üstte tutan kendisi” dedi.

CHP’li Vahap Seçer’in ülke gündemine yerleşen bedava ekmek dağıtımı skandal tweetinin ardından çok değiştiğini söyleyen Gültak, “O günden beri Sayın Seçer şartlanmış bir davranış haline girdi. Size bu iddia ettiğiniz yasağı Mersin’de koyacak kim? Sayın Valimiz. Sayın Valimiz de geldiği günden bu yana Mersin’de tüm kurumlarla birlikte Mersin için çalışan birisi. Kime niye engel çıkartsın? Bugüne kadar kimseye engel çıkartmış mı yoksa Mersin için her şeye yardımcı mı olmuş. Siz Sayın Valimize o gün bedava ekmek dağıtacağınızı söylediniz mi? Programa dahil edin dediniz de yok mu dendi?” diye konuştu.

HODRİ MEYDAN, BAYRAMDA 50 BİN BEDAVA EKMEK DAĞIT!

CHP’li Seçer’e Ramazan Bayramı günlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili çağrıda bulunan AK Partili Gültak şöyle konuştu:

“Sayın Seçer buyursun, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması daha var. Arasın Sayın Valimizi, söylesin ben bedava ekmek dağıtmak istiyorum diye. Hodri Meydan. Ben 20 bin ekmek dağıtıyorum o gün. Büyükşehir’de kendi personeliyle kendi logosuyla dağıtsın 50 bin ekmek. Tutan mı olacak!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle