Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

admin | 13 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, MHP Mersin İl Başkanlığı’na atanan Atsız Afşin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ikili hem ülke hem de kent sorunları için ortak akıl geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

akpmhpmersinziyarethayırlıolsun

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Cesim Ercik, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı’na atanan Atsız Afşin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

“SEN BEN OLMAK YERİNE BİZ OLMALIYIZ”

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yılmaz’a yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Başkan Ercik, ülke olarak ciddi bir sürece girdiklerini bu süreçte sen ben olmak yerine biz olmak gerektiğini belirterek, “15 Temmuz’da halk kendi üzerinde bir irade olmayacağını göstermiş, milletine ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bizler de üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapmalıyız. Hem ülkemiz hem de Mersin için ortak bir kurul kurabilir. Mevcut sorunları konuşarak ve bu sorunlara ortak çözümler getirmek hepimizin görevi olmalıdır ve bu ortaya koyacağımız çözümleri elimizden geldiği kadar çözmeye çalışabiliriz” dedi.

 

Daha sonra söz alan MHP İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletimizin refahı, birlik ve beraberliği ve devletimizin güçlenmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle