Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DE TOROSLAR’DAN SONRA SIRA SİLİFKE’DE: “ADAY DEĞİLİM!”

admin | 12 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

7. Olağan Kongre’ye hazırlanan AK Parti’de Mersin teşkilatı için revizyon iddiaları sürerken, dün akşam Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Bugün akşam saatlerinde benzer bir açıklama Silifke İlçe Başkan Mustafa Çetin’den geldi.

AK Parti Mersin’in revizyon çalışmaları kapsamında görevden alınıp, alınmayacağı tartışıladursun, parti içinde yaşanan gelişmeler adım adım il başkanlığına da operasyon çekileceği sinyallerini vermeye başladı.

Dün akşam saatlerinde Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü aday olmayacağını açıklamış, teşkilatı kongreye kadar ilçe başkanı vasfıyla götüreceğini söylemişti.

Bugün de benzer açıklama Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’den geldi. Silifke’de yayın yapan Sesimiz Gazetesi’ne konuşan Mustafa Çetin, görevinin başında olduğunu ve görevden alınma ile ilgili kendisine bir tebliğin gelmediğini açıkladı.

Kongrede aday olmayacağını, partiyi seçime götüreceğini kaydeden Mustafa Çetin, 13 Aralık Cuma günü bölge yetkili milletvekillerinin Silifke’ye geleceğini ve sadece Silifke’ye değil, tüm ilçelerde görüş alışverişinde bulunduklarını açıklayarak, görevinin başında olduğunu açıkladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle