Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DE KLASİK SEÇİM SONRASI SORUSU… SEÇİM BİTTİ YENİ BAŞKANLAR YOLDA MI?

admin | 30 Nisan 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Her seçim sonrası olduğu gibi referandumun ardından da yine Ak Parti Mersin’de yeni İl ve İlçe başkanları atamasının olacağı söylentisine Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı açıklık getirdi.

Danışma Meclisi’nde il yönetiminin görevden alınacağı ile ilgili söylentilere açıklık getiren Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan, “Senelik il başkanları dönemi artık Ak Parti’de son buluyor” dedi.

 

Genel Merkez’in Mersin sonuçlarından memnun olduğunu öne süren Hacı Özkan, “Parti büyüklerimiz her şeyin farkında. Bizler referandum çalışmalarında istikrardan bahsettik, senelik iktidarların son bulacağını söyledik. Bu il ve ilçe yönetimlerimiz için de geçerli. Yönetimler uzun soluklu olacak ki başarı ve istikrar gelsin” dedi.

 

Sosyal medya üzerinde Bakan Elvan’dan ilçe başkanlarına kadar görevden alınacakları iddiasına gülüp geçtiğini belirten Özkan, “Listede ismi olup da çalışmayan o kadar çok kişi varken, mevcut yönetimlerimizin, milletvekillerimizin ve Bakanımızın çalışması ortadayken, değişimden bahsedenlere şaşırıyorum” açıklaması yaptı.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle