Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DE BELEDİYELERDEN TEŞKİLATLARA “FETÖ İLE MÜCADELE” KARNESİ ÇIKARTILIYOR

admin | 22 Ekim 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehirlerde kongreleri durduran AK Parti Genel Merkezi, belediyelerden teşkilatlara varana kadar tüm yapılanmalarını değerlendirmeye aldı. Parti müfettişleri, anketler ve kurulan özel ekiplerle tüm AK Partili belediyelerin ve il teşkilatlarının FETÖ ile mücadele karnesinin çıkarıldığı ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla durdurulan Büyükşehir il/ilçe kongrelerinin erteleme kararının altında “büyük inceleme”nin yattığı iddiası açıkça dillendiriliyordu. AK Parti’de özellikle bazı büyükşehir belediye başkanlarıyla ilgili ortaya çıkan süreçte bu iddialar daha da kuvvetlenmiş görünüyor.

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın, başta Büyükşehir ve büyükşehre bağlı AK Partili ilçe belediyeleriyle ilgili raporlarını tamamladığı öne sürüldü. Raporların içeriğinde ise 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ ile mücadelede belediye başkanlarının ne kadar etkin olup, olmadıklarının değerlendirildiği ileri sürüldü.

 

Belediyeler ile ilgili çalışmalar yapılırken, büyükşehir teşkilatlarının da bu kapsamda değerlendirildiği sızan bilgiler arasında. Büyükşehir teşkilatlarına özel ekip gönderildiği, genel merkeze ulaşan bazı iddia ve eleştirilerin doğru olup olmadığının parti müfettişleri ve anketlerle de ayrıca teyit edildiği belirtiliyor. Büyükşehir kongrelerinin durdurulmasında bu raporların etkili olduğu Ak Parti’ye yakın kaynaklarca dillendiriliyor. Teşkilatların Genel Merkezin FETÖ ile mücadele kararlılığına ayak uydurup uydurmadığının raporlandırıldığı ve bu rapor ışığında il başkanlarının kaderinin kesinleşeceği kulislerde konuşuluyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİ’DE BELEDİYELERDEN TEŞKİLATLARA “FETÖ İLE MÜCADELE” KARNESİ ÇIKARTILIYOR için 1 yorum

  1. Ziya dedi ki:

    Feratı gediyor haberin olsun

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle