Hoşgeldiniz  

AK PARTİ YENİŞEHİR HEDEF BÜYÜTTÜ

admin | 17 Ocak 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Yenişehir İlçe Başkanlığı, ‘Yenişehir’de güçlü gelecek için’ sloganıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

akpartiyenişehirbaşkaniddialı

“Yenişehir’de güçlü gelecek için” projesi kapsamında, 98 bin kadın seçmen, 32 mahalle muhtarı, ev ve esnaf ziyaretleri ile 46 bin genç seçmenle buluşulacak.

 

Ayrıca mahalle teşkilatlarıyla danışma meclisi ve teşkilat üyelerine akademik eğitimler de sürüyor.

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, “Yenişehir’de güçlü bir geleceğin tek adresi Ak Parti’dir” dedi.

 

Başkan Topçu, “Yenişehir’de partimizde ciddi bir yükseliş var ve değişim gerçekleştiriyoruz. Daha güçlü bir Yenişehir ancak Ak Parti ile olur. Bu yüzden çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Yenişehir’de birlik ve beraberlik içerisinde, huzur içerisinde vatandaşların kucaklaşarak sorunlara çözüm üretilmesini istiyoruz. Yenişehir’de güçlü gelecek için başlattığımız proje kapsamında 98 bin kadın seçmen, 32 mahalle muhtarı, ev ve esnaf ziyaretleri ile 46 bin genç seçmenle buluşulacak. Bunun yanında mahalle teşkilatlarıyla danışma meclisi ve teşkilat üyelerine akademik eğitimlerimiz sürüyor. Yenişehir’de yüksek bir oy oranı yakalamak istiyoruz. Yenişehir’de güçlü bir geleceğin tek adresi Ak Parti’dir” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle