Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MUT İLÇE BAŞKANI “ADAY OLMAYACAĞINI” AÇIKLADI

admin | 09 Eylül 2017 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İlçe kongrelerine hazırlanan Ak Parti Mersin ilçe teşkilatlarında ilk değişim sinyali Mut’tan geldi. Mut ilçe Başkanı Hüseyin Yeşil aday olmayacağını açıkladı.

21 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilen Kongre’de yeniden Genel Başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarda değişim yaşanacak sinyalinin Mersin’deki ilk yansıması Mut’ta yaşandı. Ak Parti Mut İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

 

2013’ten bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Yeşil, “Partimizin yapılacak İlçe olağan kongresinde iş ve ailevi sebeplerden dolayı aday olmayacağım. 24 Kasım2013 tarihinden bu yana yürüttüm AK Parti İlçe Başkanlığı’nı kongrede Genel Merkezimizin belirleyeceği yeni arkadaşımıza devredeceğim. Bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilinci ile her zaman benden sonraki arkadaşlarımın ve özellikle de partinin emrinde ve dahi yanındayım. Hangi sıfat ve görevde olursa olsun partime hizmeti ülkeme hizmet olarak gördüm ve görmeye devam edeceğim. Yeni arkadaşıma şimdiden başarılar diler, kongrede aday olmadığımı, her zaman partimin ve davanın emrinde olduğumu belirtirim” ifadeleriyle teşkilatına veda etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle