Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN’DE TOZ DUMAN… 3’Ü YALANLADI, BİRİ SESSİZ KALDI!

admin | 18 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Davutoğlu’nu arayarak, kurduğu yeni parti için hayırlı olsun temennilerinde bulunduğu iddia edilen AK Parti Mersin Milletvekillerinden Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz ve Ali Cumhur Taşkın iddiayı yalanlarken, Lütfi Elvan’ın sessiz kalması dikkat çekti.

AK Parti’den 16 milletvekilinin eski genel başkanlarını yeni parti kurduğu için tebrik ettiği iddiaları kulisleri salladı.

Siyaset lobilerinde, Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu’na tebrik telefonu açan 16 vekilin kimler olduğunu konuşmaya başladı.

Özellikle AK Parti kulislerinde sıkça konuşulan iddiaların odağında Konya, Karaman ve Mersin milletvekilleri vardı.

Zira Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya ve Karaman ile bu kentlerle iç içe siyaset yapan Mersin’in de toplam 16 AK Partili vekile sahip olması dikkat çekiyor.

TOPLAMDA 9 MİLLETVEKİLİ AÇIKLAMAYI YAPTI, 7 MİLLETVEKİLİ SUSKUN

Vekiller arasında konuşulan üç ilin temsilcileri, kulislerde dillendirilen konunun haberleştirilmesinin ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. Listede adı geçen 9 vekil açıklama yaptı.

ÖZKAN VE YILMAZ AYNI METNİ PAYLAŞTI

AK Parti Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz aynı metni paylaşarak Ahmet Davutoğlu’nu aramadıklarını söyledi.

‘Kamuoyunda, yeni kurulan bir partiyi bazı il milletvekillerinin arayarak tebrik ettiğine dair haberler vardır. Bu toptancı mesnetsiz iddia yazılırken ismim de zikredilmiştir. Bu iddiayı reddediyor ve yalan haberi yapanlar hakkında yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna duyuruyorum’

TAŞKIN: “KÜLLİYEN YALAN, ARAMADIK”

Yine Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, ‘Bizlerin yeni kurulan partiyi tebrik ettiğimiz iddiası külliyen yalandır. Biz siyasete Sayın Cumhurbaşkanımız ile başladık ve O’nun liderliğinde tamamlayacağız inşallah…’ dedi.

İDDİALARA SESSİZ KALAN MİLLETVEKİLLERİ ŞÖYLE:

AK Parti Karaman Milletvekili

SELMAN OĞUZHAN ESER

AK Parti Konya Milletvekilleri

Ahmet SORGUN

TAHİR AKYÜREK

ORHAN ERDEM

ZİYA ALTUNYALDIZ

ABDULLAH AĞRALI

AK Parti Mersin Milletvekili

LÜTFİ ELVAN

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle