Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLLERİ HASTANEDE YARALILARI ZİYARET ETTİ

admin | 18 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de gerçekleştirilen hain saldırı sonrası yaralanan vatandaşları Ak Parti Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan da ziyaret etti.

TBMM çalışmaları sebebiyle Ankara’da bulunan AK Parti Mersin milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, apar topar ilk uçakla Mersin’e gelerek saldırıda yaralanan polis ve vatandaşları hastanede ziyaret etti. Şehir Hastanesi’nde yatan yaralıları tek tek ziyaret eden milletvekilleri, geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekillerine AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik de eşlik etti.

 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, “Bu alçak, hain, kalleşçe saldırıyı AK Parti milletvekilleri olarak kınıyoruz. Huzur kenti Mersin’de böyle bir olayı yaşamaktan dolayı çok üzüntü duyduk. Sevindirici olan tek şey hiçbir vatandaşımız hayatını kaybetmedi. Mersin bir huzur kenti. Kimsenin bu huzuru bozmaya hakkı yok. Küçük bir Türkiye. Burada Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Türkmeniyle bütün vatandaşımız bir ve beraber yaşıyorlar. Biz de bu birlik ve beraberliğin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle