Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLLERİ ERDOĞAN’LA BULUŞTU

admin | 01 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle grup halinde ikinci kez kapalı toplantı düzenledi. Ülke gündeminden köy okullarına her şey açık açık konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 ilden 51 AK Parti milletvekili ile parti genel merkezinde buluştu . Yaklaşık 3 saat süren toplantıda 21 vekil söz istedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu toplantıda yaptığı ve gündemde yer alan Reza Zarrab davasıyla ilgili açıklamaları medyada geniş yer bulsa da toplantının gündeminde milletvekillerinin seçildikleri şehirlerde yaşadıkları sorunlar vardı. Erdoğan da karşılıklı olarak kendi gözlemlerini dile getirdi.

 

HANGİ ŞEHİRLERİN MİLLETVEKİLLERİ KATILDI?

 

İlk toplantıda Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak illerinden seçilmiş isimler yer aldı.

 

TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU?

 

Toplantıya katılan il milletvekilleri çalışma bölgelerindeki yatırımlarla ilgili yaşanan aksaklıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan’la paylaştı. Bölgelerindeki seçmenlerin beklentilerinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a milletvekilleri tarafından bildirildiği öğrenildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle