Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN İL KONGRESİ 10 MART’TA GERÇEKLEŞECEK!

admin | 12 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti MYK’da çıkan kararla ertelenen Mersin İl Kongresi’nin tarihi belli oldu. 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongreye Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması da bekleniyor.

3 Ekim 2017’de toplanan MYK’da AK Parti’nin büyükşehir il ve büyükşehir ilçelerine bağlı kongrelerin ertelenmesi kararı alınmıştı. Bu kararın ardından önce büyükşehir ilçe kongreleri tamamlandı.

 

Mersin’de de il kongresinin ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu. AK Parti Mersin İl Başkanı’nı belirleyecek kongrenin de tarihinin netleştiği bildirildi. Buna göre AK Parti Mersin 6. Olağan İl Kongresi 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 10 Mart’taki Mersin İl Kongresi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

 

İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA: “YÖNETİCİLİK İSTEYENLER BUYURSUN!”

 

İl kongresi tarihinin belirlenmesinin ardından AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda il yöneticisi olmak isteyenler için başvuruların da alınmaya başlandığı bildirildi. İl Teşkilat binasında il yönetiminde yer almak isteyen kişiler için görüşmelerin başladığı duyuruldu.

 

İlçe kongrelerini tamamlayan İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanlığında değişime giden AK Parti’nin ana kademe Mersin İl Başkanlığı da 10 Mart itibariyle kongre sürecini tamamlayacak ve çalışmalarına yeni yönetimle devam edecek.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle