Hoşgeldiniz  

AK PARTİ ÇAMLIYAYLA’DA BAYRAK EL DEĞİŞTİRECEK

admin | 09 Eylül 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Hakkı Cereci de ilçe kongresinde aday olmayacak. Cereci’nin 3 dönem kuralına takıldığı gerekçesiyle aday olamayacağı bildirildi.

Ak Parti Mersin’de değişim rüzgarları sürüyor. İlçe Kongrelerine hazırlanan Ak Parti Mersin’de Çamlıyayla İlçe Başkanı Hakkı Cereci de yaptığı açıklamayla kongrede aday olmayacağını açıkladı. Cereci’nin 3 dönem kuralına takıldığı belirtildi.

 

2008 yılından beri ilçe başkanlığı görevini yürüten Hakkı Cereci yaptığı açıklamada, “Görev sürem içerisinde partimi ve ilçemi her ortamda başarı ile temsil etmek,hizmetlerden Çamlıyayla’nın da gerekli yatırımları alması için elimizden geleni yapma uğraşı içerisinde olmaya çalıştım. 3 dönemi tamamlamak olduğum şu günlerde partimiz ülke genelinde kongre sürecine girdi. Parti tüzüğümüz gereği 3.dönemimi gururla tamamladığım için bu kongre döneminde Akparti Çamlıyayla ilçe başkanlığına aday olmuyorum. 9 yıldır sürdürdüğüm bu kutlu davanın ilçe başkalık görevimin son günlerinde,bu güne kadar beraber yürüdüğümüz bütün yol arkadaşlarıma,gönüldaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelecek arkadaşımızla el ele kol kola partimizi gelecek seçimlere hazırlamak için DURMAK YOK YOLA DEVAM diyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek aday olmayacağını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle