Hoşgeldiniz  

AK PARTİ BOZYAZI KADIN KOLLARI’NIN PERFORMANSI DİP YAPTI

admin | 01 Ocak 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’nin en başarılı ilçe kadın kolları unvanlı kadın kolları teşkilatı olan Ak Parti Bozyazı Kadın Kolları’nda Başkan Saniye Aygan’ın istifasının ardından Mersin sıralamasında bile yaşadığı düşüş dikkat çekiyor.

bozyazimersin9

Ak Parti Bozyazı’da düşüş sürüyor. İlçe Başkanı Celalettin Muz yönetimindeki teşkilatta yaşanılanlar, partiyi Bozyazı’da hızla düşüşe geçirmeye yetti.

 

Geçtiğimiz hafta başında 20 kişilik yönetim kurulu olan teşkilatın 9 asil üyeyle yönetim toplantısı yapması yönetimde yaşanan huzursuzluğu da gözler önüne sermişti.

 

Bozyazı teşkilatı kadın kollarının başarısıyla dikkat çekiyordu. Teşkilatın başarılı kadın kolları Başkanı Saniye Aygan’ın yüksek performansıyla Ak Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin en başarılı kadın kolları teşkilatı unvanıyla ödüllendirilmişti.

 

Aygan’ın istifasının ardından kadın kolları teşkilatının da performansında ciddi düşüş yaşandı. Bozyazı Kadın Kolları Teşkilatı, bırakın Türkiye sıralamasını, Mersin sıralalamasında sondan 5. oldu. Mersin’de 9. Sıraya gerileyen kadın kolları performansının ilçe geneli çalışmalarına yansıyacağı ihtimali de partililer tarafından açıkça dillendiriliyor.

 

İŞTE İSTİFA SONRASI SIRALAMA

 

15747747_1055409737938550_8457713192527815199_n

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle