Hoşgeldiniz  

AK PARTİ AYDINCIK İLÇE BAŞKANI’NDAN 2. SKANDAL… VATANDAŞI İÇERİYE ALMADI!

admin | 04 Eylül 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu, yeni bir skandala imza attı. Anayasa değişikliğini içeren referandum çalışmaları sırasında istifasını vererek, Mersin gündemine bomba gibi düşen Azgınoğlu, şimdi de partide bayramlaşmaya gelen yüze yakın vatandaşa ve Belediye Başkanının yüzüne parti kapılarını kapattı. Vatandaşlar parti kapısının önünde bayramlaşmak zorunda kaldı.

Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla partiye gelen vatandaşları partiden içeri almayarak şok yarattı. Azgınoğlu’nun ilçe teşkilatı olarak bayramlaşma programı yapmadıklarını, bu sebeple de partiyi açmayacağı iddiası Aydıncık gündemine bomba gibi düştü. Bayramlaşmak için parti binasına gelen yüze yakın vatandaş da partinin önünde bayramlaşmak zorunda kaldı. Öyle ki Mersin’de Ak Partili tek belediye olan Aydıncık’ın Belediye Başkanı da kapının önünde kalarak, kendi partisinden içeri giremedi.

 

BAKAN VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR, PARTİYE GELEN VATANDAŞA KAPILAR KAPATILIYOR

 

Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın, 3 gündür Mersin ve ilçelerinde vatandaşların ayağına giderek, bayramlaştığı biliniyor. Elvan’ın bayramlaşmak için partiye gelen vatandaşlara “Teşkilat olarak karar almadık” gerekçesiyle partinin kapılarının vatandaşa kapatılmasına ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

 

REFERANDUM SIRASINDA İSTİFASINI BASTI, ÇALIŞMALARA SEKTE VURDU

 

Ak Parti’nin2014 yerel seçimlerinde Mersin’de kazandığı tek ilçe belediyesi olan Aydıncık’ta İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu daha önce de referandum çalışmaları sırasında istifasını sunmasıyla gündeme gelmişti. O dönemde bu istifa çok konuşulmuş, ilçe başkanının Evet’e çalışmak istemediği öne sürülmüştü. Bu iddia da Hayır cephesi tarafından Mersin genelinde sıklıkla gündeme getirilmiş, Ak Parti’nin Mersin çalışmalarına büyük sekte vurmuştu. İl Başkanı Cesim Ercik’in Anamur’da baş başa görüşmesi üzerine Azgınoğlu istifasını geri almıştı.

 

BU TUTUM İL’DE NASIL KARŞILANACAK?

 

Ahmet Azgınoğlu’nun bu tutumu hem Ak Parti hem de Aydıncık camiasında şok yarattı. Ak Parti il yönetimine yakın kaynaklar ilçe başkanının bu tutumunun affedilmez olduğunu öne sürerek, vatandaşlara gerekçe ne olursa olsun parti kapılarının kapatılamayacağını ifade ettiler.

 

Ak Parti’nin güçlü olduğu ilçede muhalefete de adeta bayram havası esiyor. İlçe başkanının bu tutumunun Aydıncık’taki muhalefet partilerine oy devşirmek için sabote ettiği bile iddia ediliyor.

 

İlçe binasının anahtarının teşkilatta görevli birkaç kişi de daha olduğu ve İlçe başkanının talimatıyla kapıların açılmasını müsaade edilmediği öne sürüldü.

 

Her fırsatta partinin kapılarının vatandaşa açık tutulacağı vurgulanan Ak Parti’de Genel Merkez’in de vatandaşın yüzüne kapatılan bu kapıların hesabını nasıl soracağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle