Hoşgeldiniz  

AK PARTİ AYDINCIK İLÇE BAŞKANI AHMET AZGINOĞLU HAKKINDA ŞOK SUÇ DUYURUSU

admin | 08 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

16 Nisan referandumu öncesinde istifasını sunduğu iddiasıyla gündeme gelen AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu hakkında kendi partilisi Gülcan Duru’ya hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulduğu iddia edildi.

AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Kendi partilisi Gülcan Duru’ya hakaret ettiği gerekçesiyle Savcılığa başvurulması Aydıncık’ta şok yarattı.

 

Konuyla ilgili sansasyonelhaber.net’e açıklamalarda bulunan şikayetçi Gülcan Duru, “2004 yılından beri ailemden feragat edip, memleketime ve milletime hizmet etme yolunda AK Parti davasında çalışan birisiyim. Mensubu olduğum partimin Aydıncık İlçe Başkanı’ndan hak etmediğim bir hakarete maruz kalmak, hele de bir kadın olarak ağza alınmayacak küfürlere muhatap olmak gururumu incitti” diye konuştu.

 

Olay hakkında detaylı bilgiler veren Gülcan Duru, “Benim kardeşim Aydıncık’a bağlı Pembecik Mahallesi Muhtarı Ahmet Duru’dur. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı, yine partimizin Belediye Meclis Üyesi ve Pembecik Mahallesi’nden birkaç kişiyle mahallemize yapılan parke işiyle ilgili paylaşımlara rastladım. Mahallenin muhtarı olarak kardeşim bu parke işinde günlerce uğraş verdi. Çalışma yapan ekiplere yardımcı oldu. Sosyal medyadaki paylaşımda muhtar olan kardeşimin bu emeklerinin karşılığında tek satır söz söylenmemesi açıkçası içime dokundu. Ben de konuyu İlçe Başkanımıza iletmek istedim. Telefonlarıma çıkmadı. Mesaj olarak yazdım kendisine. Ardından bana döndü ve ‘klavye erkekliği yapma’ dedi. Ben de ‘ben erkeklik yapmıyorum başkanım hem ben kadınım’ dedim. Ardından İlçe Başkanı Azgınoğlu, Muhtar olan erkek kardeşime telefon açmış ve benimle ilgili ağza alınmayacak küfürler etmiş” dedi.

 

Olayın olduğunda kendisinin Adana’da okuyan oğlunu ziyarete gittiğini belirten Duru, “Hemen Adana’daki Bağlar Karakolu’na gittim. Şikayetçi oldum. Haksız yere, ortada hiçbir şey yokken, birden bire şahsım hakkında bu kadar ağır küfürler edilmesinin bir karşılığı olmalı. Ben bir kadınım, bir anneyim. Kardeşlerim hatta oğlum çılgına döndü. Biz O’nun seviyesine düşmeyeceğiz. Hakkımızı yargı kanalıyla arayacağız. Yeri geldi AK Parti uğruna evdeki çocuğumu komşuma emanet edip, dava uğruna çalışmalarımı sürdürdüm. Hakarete uğramak çok ağır ama bir de bu kadar fedakarlık yaptığım partimin ilçe başkanından hak etmediğim bir hakarete uğramak çok daha acı” diye konuştu.

 

Konuyu sadece Savcılığa değil, BİMER ve CİMER’e de yazdığını kaydeden Gülcan Duru, İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu’nun davranışlarını Genel Merkez’e de bildireceğini ifade ederek, “Bu tur kişilerin partimizin başkanı olarak görevlendirilmesi hem bu Ak davaya hem bana hem de bu davaya gönül vermiş yol arkadaşlarıma hakarettir. Bu kabul edilemez” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİ AYDINCIK İLÇE BAŞKANI AHMET AZGINOĞLU HAKKINDA ŞOK SUÇ DUYURUSU için 2 Yorum

  1. Ziya33 dedi ki:

    Gülcan ferat yine kongre delegesi yazılamadı bi yazdırıversen :))) arkan kuvvetli gibi

  2. Gülcan Duru dedi ki:

    Sen yazılmışsın ya sevin işte buna.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle