Hoşgeldiniz  

AH, AH… BİR DE DEDİĞİ İLE YAPTIĞI TUTSA, TADINDAN YENMEYECEK!

admin | 26 Aralık 2016 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, 2016 yılını değerlendirdiği yazısında birlik olmaktan, bütünleşmekten dem vurdu ancak Teröre Karşı bayrağını al da gel mitinginin büyük organizatörü MTSO’nun davetli ve basın listesine akreditasyon yaptığı iddiası kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

asutyaptigidedigi

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, 2016 yılını değerlendirdiği makalesinde birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Aşut, “Biz yeter ki, kardeşliğimizi koruyalım. Biz yeter ki, bizleri yapay anlamda ayrıştıran hiç bir şeye prim vermeyelim” dedi.

 

Aşut bu değerlendirmeyi yaptı ancak Mersin’de teröre karşı gerçekleştirilen ve organizasyonun büyük ayağını oluşturan MTSO’nun bazı STK ve basın kuruluşlarına davet göndermediği öne sürüldü. Birlik ve beraberliğe dem vuran ancak bunu uygulamada kendisi de uygulamayan MTSO Başkanı Aşut için tepkiler de büyüyor.

 

“Kendisine yakın olmayan” bazı STK ve basın kuruluşlarına akredite uyguladığı öne sürülen Aşut için, organizasyonda yer alan bazı STK temsilcilerinin de “Geniş katılımlı organizasyonu kendisine mal etmeye çalışıyor” eleştirisine maruz kalmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle