Hoşgeldiniz  

AĞAÇ KATLİAMINI DUYURAN ESKİ MEZİTLİ MUHTARININ SERASINA SALDIRI: ÜZÜM BAĞLARI YOK EDİLDİ!

admin | 22 Ocak 2020 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli’de 72 dönüm çam ormanının katledilmesinin ardından olay yerine giderek sert açıklamalarda bulunan Eski Mezitli Mahallesi’nin Muhtarı Veysel Kılıçoğlu’nn şahsına ait seraya dün gece kimliği belirsiz kişilerce saldırı gerçekleştirdiği üzüm bağının katledildiği öğrenildi.

Mezitli’de rant iddialarının geldiği nokta adeta vahşete dönüştü. Eski Mezitli mahallesinde kimliği belirsiz kişiler, Orman Bölge Müdürlüğü korumasında olan 72 dönümlük Hazine arazisindeki yaklaşık 1500 kızılçam ağacını bir gecede kesilmesinin ardından olayı ihbar eden ve olaya karşı çıkan çevrelere “intikam” saldırıları başladı.

Mezitli’deki ağaç katliamını ilk duyuran isimlerden olan ve peşini bırakmayan Eski Mezitli Mahallesi Muhtarı Veysel Kılıçoğlu’nun serasına kimliği belirsiz kişilerce dün gece saldırı gerçekleşti.

Kılıçoğlu’nun üzüm yetiştirdiği seraları bir gecede katledildi. Saldırganların üzüm bağını talan ettiği ve bağın kullanılmaz hale getirildiği öğrenildi.

Kılıçoğlu, Mezitli’deki katliamın ardından yatığı açıklamada, “Burada katliam var. Cumartesi gecesi 72 dönüm arazi de çam ağaçları yerle bir edilmiş. Sözün bittiği yerdeyiz. Mersin Valisi, Orman Bölge Müdürlüğü, yerel yöneticiler buraya sahip çıkmalı. Burada katliamı yapan kişiler parasal değil, hapis cezasıyla cezalandırılıp, bu yerin tekrar orman alanına dönüştürülmesi için çalışmaların yapılması gerekiyor. Bu yapılan işlem organize bir suç örgütünün işi. Çünkü ilk defa yapılan bir işlem değil. Bu insanlar kanunlardaki boşlukları iyi biliyor, biraz da parasal güçleri de var ve yakın zamanda narenciye bahçesi olacağını da göreceğiz. Çünkü hemen bitişik Mezitli Devlet Hastanesi olarak belirlenmiş bir alan. Büyük bir rant var burada, çevresi hep arazi bölgesi. Vatandaş geleceğe yönelik bir yatırım yapma derdinde sanırım” diyerek kamuoyunun dikkatlerini buraya çekmişti.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AĞAÇ KATLİAMINI DUYURAN ESKİ MEZİTLİ MUHTARININ SERASINA SALDIRI: ÜZÜM BAĞLARI YOK EDİLDİ! için 1 yorum

  1. Aykut Mehmet Şahin dedi ki:

    Öncelikle Veysel Kılıçoğlu eski muhtar değil, şuan mevcut Eski Mezitli Mahallesi Muhtarıdır.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle