Hoşgeldiniz  

ADANA BOMBACISI YAKALANMASA MERSİN’İ DE UÇURACAKMIŞ!

admin | 16 Şubat 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan “Halo dayı” lakaplı teröristin Adana’da geçtiğimiz yıllarda 5 polisin şehit edildiği olayın da planlayıcısı olduğu ortaya çıktı.

halodayıyakalandımersinbomba

Adana Valiliği personel otoparkına 24 Kasım 2016 tarihinde park halindeki bomba yüklü araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin ise yaralandığı bomba yüklü araç ve aracı kullanan şahsın olaydan 5 saat sonra etkisiz hale getirildiği olayın planlayıcısı olarak yakalanan ve tutuklanan  Eyüp Ç.’nin planladığı eylemlerle ilgili detaylar ortaya çıktı.

 

“MART AYINDAKİ KATLİAMLAR ÖNLENDİ”

 

Polis, yaklaşık 25 gün sorguladığı zanlının verdiği bilgiler doğrultusunda biri Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde diğeri ise Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi’nde mühimmat olduğunu belirledi. Polisin verilen adreslere giderek yaptığı kazıda 10 kilo C4 patlayıcı, 4 uzun namlulu silah, 1 otomatik tüfek, 1 otomatik tabanca, 33 el bombası ve çok sayıda mermi ele geçirdi.  Eyüp Ç.’nin yakalanmaması halinde mart ayında  Adana,  Antalya ve  Mersin’de çok ses getirecek eylemler yaptıracağı öğrenildi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle