Hoşgeldiniz  

ABOOOOVVV… GÖREVDEN ALINAN DAİRE BAŞKANININ CHP’Lİ DİSİPLİN KURULU ÜYESİ AVUKATINDAN VAHAP SEÇER’E ÖYLE BİR GÖNDERME GELDİ Kİ!

admin | 04 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta görevden alınan Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Sabahat Aslan’ın Avukatı CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Semra Kabasakal’ın facebook ve whatsApp durum paylaşımı şok yarattı. Seçer’in hırsızlığı önlesin diye Aslan’ı göreve getirdiği zaman konuşmasını paylaşan Kabasakal, videonun sonuna “Ne değişti?” diye yazdı.

CHP’li Vahap Seçer’in göreve ilk geldiğinde getirdiği isimlerden olan Makine İkmal, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Sabahat Aslan’ın görevden alınmasının yankıları sürüyor. HDP kontenjanından göreve getirildiği iddia edilen Aslan’ı görevden alan Seçer’e en büyük “bombalama” Aslan’ın avukatı Semra Kabasakal’dan geldi.

Sabahat Aslan’ın göreve getirildiği dönemlerde gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Vahap Seçer’in Aslan’la ilgili konuşmasını paylaşan Semra Kabasakal’ın videoyu “Ne değişti?” sorusuyla bitirmesi kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Aynı zamanda CHP İl Disipin Kurulu Üyesi olan Semra Kabasakal’ın facebook paylaşımında CHP’li Seçer’i hedef alarak, “Ne değişti de Sabahat Aslan Makina İkmal ve onarım daire başkanlığı görevinden alınarak, hak kaybı yaşatıldı?” diye sordu.

SEÇER, KONUŞMASINDA NE DEMİŞTİ?

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde konuşan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sabahat Aslan’a övgüler düzmüştü. Seçer, “Bakın Makine İkmal Daire Başkanı Kadın. Makine İkmal nere, Kadının orada sorumlu olması nere? Neden biliyor musunuz? Ya baktık ki en büyük hırsızlıklar orada oluyor. Biz bıktık zaten, hırsızlar kaçıyor biz kovalıyoruz, onlar bıkmıyor biz bıktık. Dediler ki, Sabahat Hanım bu işi en iyi yapar. Dedik ki, Sabahat Hanım geç şu işin başına. Gerçekten baktık ki, masraflar 3 liraydı, 1 liraya düştü” demişti.

Seçer’in konuşmasının yer aldığı bu videoyu whatsApp durumdan da paylaşan Kabasakal’ın videonun sonuna “Ne değişti, merak ediyoruz” yazması Taş Bina’ya bombayı düşürdü.

MAKİNE İKMAL’DE HIRSIZLIK MI ARTTI? VALLA BİZ SORMUYORUZ, SEMRA KABASAKAL SORUYOR!

Kabasakal’ın bu paylaşımının ardından Taş Bina koridorlarında Aslan’ın görevden alınmasında Makine İkmal’de artan giderler olduğu iddiası konuşulurken, Seçer’in “hırsızlık” vurgusu da tartışma yarattı.

Kabasakal’ın hırsızlık üzerinden yaptığı bu imalı paylaşım da özellikle CHP kulislerinde büyük ses getirdi.

İŞTE KABASAKAL’IN WHATSAPP DURUMA KOYDUĞU O BOMBA PAYLAŞIM:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle