Hoşgeldiniz  

ABDULLAH GÜL’ÜN DANIŞMANINDAN BOMBA “MERSİN” İDDİASI!

admin | 18 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran’da gerçekleştirilecek erken seçimde Ak Parti ve MHP Genel Merkezlerinin büyük oranda adaylarının da hazır olduğu iddia edildi.

Türkiye kamuoyu 2 gün içinde gündeme gelen erken seçim kararını tartışırken, MHP’nin önerisinin AK Parti kanadında hemen kabul görmesi ve 66 gün sonraya seçim kararı alınmasının altında “Cumhur” ittifakında yer alan MHP ve Ak Parti’nin Büyükşehir milletvekilleri listelerinin bile partilere göre ayrı ayrı hazır olduğu öne sürüldü.

 

Dün gerçekleştirilen Grup toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli 26 Ağustos için erken seçim fişeği çakmıştı. Bugün bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli, erken seçim konusunda anlaşarak tarihi daha da öne çekti.

 

24 Haziran’da erken seçime gidecek olan Türkiye’de seçimlere 66 gün kalması nedeniyle adaylar da hızlı bir çalışma sürecine girdi. Aday listelerinde yer almak için mücadele başlarken, Mersin listeleriyle ilgili ilk “bomba” kulis AK Parti cephesinden geldi.

 

Son il kongresinde Mersin’den Büyük Kurultay delegesi olan eski Bakan Zafer Çağlayan ve yine eski Bakan Kürşat Tüzmen’in 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den 1. ve 2. Sıra Milletvekili Adayı olacakları iddia edildi.

 

İLK “DESTEKLİ” KULİS HABERİ ABDULLAH GÜL’ÜN DANIŞMANINDAN!

 

Özellikle Zafer Çağlayan’la ilgili net iddia sahibi Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan oldu. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı olan Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında bu önemli kulis bilgisini okurlarıyla paylaştı.

 

Takan, “Bir de; iç siyaset kulisi… AK Parti kulislerinde konuşulanlara göre, Mersin kongresinde delege yapılan eski Bakan Zafer Çağlayan’ın önümüzdeki seçimlerde Mersin’den AK Parti milletvekili adayı olması kesinleşmiş!.. “ iddiası Mersin siyasi kulislerinde büyük ses getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle