Hoşgeldiniz  

ABDÜL’DEN ŞOK SUÇLAMA: “SAĞLAR VE TALAY KENDİ PARTİSİNE İHANET ETTİ”

admin | 14 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MGC’nin “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu, oyunu bile kendi iradesiyle kullanmadığını itiraf etti. Yazdığı köşe yazısında Fikri Sağlar’ın ekibinde olduğunu, Macit Özcan’ı bitirmek için alınan kararla oyunu MHP’ye verdiğini itiraf ederek, yazdığı yazılardan verdiği oylara kadar bağımsız olmadığını ispatladı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” başkanı Vahap Şehitoğlu’ndan skandal itiraf geldi. Sahibi olduğu internet sitesindeki köşesinde kullandığı oyu açıklayan Şehitoğlu, oyunu bile “birilerinin isteğiyle” sandığa attığını açıklayarak, her anlamda “birilerine bağlı” bir hayatı yaşadığını bir anlamda itiraf etmiş oldu.

 

CHP’li Macit Özcan’ı “bitirmek” için oyunu MHP’ye verdiğini itiraf eden Şehitoğlu, “14 yıllık Macit Özcan ile savaşımı, Büyükşehir belediyesi Başkanlığına aday adayı olan Fikri Sağlar’ı destekleyerek doruk noktaya getirdim… Şans bu ya Sağlar’in kellesi Genel Başkanı tarafından alındı. Buna çok üzüldüm, içerledim… Yaklaşık 10 ay dağ, tepe karakış, kavurucu sıcak demeden birlikte koşmuştuk…) CHP Mersin’de, 2014 Seçimlerine Macit Özcan’la girecek… F. Sağlar, Cumhuriyet meydanı kıyısındaki seçim bürosunu kapatacak. Kapatmadan önce; Seçmenlerine veda konuşması yaptı. Hepimizde moraller sıfır! Herkes gibi bende Macit Özcan’a oy verme taraftarı değilim. Fikri Sağlar’in el altından ‘Macit Özcan ve avenesini bitireceğiz. Seçimi kaybetsinler ki piyasadan artık çekilsinler’ sessiz düşüncesini; küçük biraderi İSO (İsmail Sağlar), orta yerde yüksek sesle dillendirerek: ‘Macit’i bitirmek için oylarımız MHP’li KOCAMAZ’a’ diyordu… F.S’a; benim gibi yürekten çalışan, inanan, seven, sempati duyan herkes bu İki kardeşin yönlendirmesiyle, CHP’nin yüzde 5 oyları Kocamaz’a heba edildi.(Ben de açık açık oyumu B.K’a verdim.)” yazdı.

 

Şehitoğlu, Fikri Sağlar’ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siyasi İşler Baş Danışmanı İstemihan Talay’ın da kendi seçmenlerini MHP’ye oy vermeleri konusunda yönlendirdiğini iddia etti. Şehitoğlu, “Diğer yüzde 5 oyları Kocamaz’a aktaran hatta bütün yakınlarını Kocamaz’la dirsek teması güzel yerlere, meclise yerleştiren, ve de bizzat seçim çalışmasını yürüten, cinayete kurban giden gazeteci Yakup Yarbay’in olayını bile irdelemeyen eskinin bakanı, O Tarsuslu, O danışman’da Fikri Sağlar gibi yüzü kızarmadan meydanlara inmiş. Ey CHP’liler açın gözünüzü! Yazıktır be!” ifadeleri kullandı.

 

Şehitoğlu bu yazısıyla hem tarafsız olmadığını hem de kalemini “birileri” için kullanmanın yanı sıra oyuna varacak kadar teslim ettiğini kamuoyuna ilan etti. Kişisel menfaatleri için gazeteciliği kullanan Şehitoğlu’na bu yazısının ardından yeni kayıt yaptırdığı CHP’lilerin ne tepki vereceği de merakla bekleniyor.

 

Şimdi gözler yazıda adı geçen ve CHP’ye “ihanet”le suçlanan CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siyasi İşler Baş Danışmanı İstemihan Talay’ın Şehitoğlu’na vereceği cevaba çevrildi. İsimleri 2019 yerel seçimlerinde CHP Mersin Büyükşehir adayları arasında geçen Sağlar ve Talay’ı açıkça hedef alan Şehitoğlu’na verecekleri yanıt hem Mersinli seçmenler hem de parti içindeki itibarları açısından büyük önem taşıyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle