Hoşgeldiniz  

350 MİLYONLUK KREDİ ONAYI AŞKINA… MECLİS ÜYELERİNİ VATANDAŞA ŞİKAYET ETMEYE BAŞLADI!

admin | 12 Mayıs 2019 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programı dolayısıyla gittiği Erdemli ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Erdemlili muhtarlarla bir araya geldi.

Erdemli’nin öncelikli sorunlarını ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde çözeceklerini kaydeden Vahap Seçer, “Eşgüdüm halinde çalışmak suretiyle hem bizim hem onların hem de yurttaşın işini kolaylaştırmak zorundayız. Bütün ilçe belediyeleri ile uyumlu bir belediyecilik anlayışı ön plana çıkaracağımı bilmenizi istiyorum” diye belirtti.

Mersin’e ve Erdemli’ye hizmet etme noktasında vatandaşlardan da destek beklediğini belirten Başkan Seçer, meclis aritmetiğinin Mersin’e yapılacak hizmetlerin kararını alma noktasında kendisine engel olabileceğini ifade etti. Başkan Seçer, “Hizmet etmek istiyoruz. Ama burada bir sorun var. Meclis Aritmetiği bizim rahat karar almamızı engelliyor. Ben hayata geçirmeyi planladığım bazı projelerde sıkıntı yaşayacağım çünkü meclis aritmetiği böyle. Burada herkese görev düşüyor. Vatandaşlarımızın meclis üyesi arkadaşlara ‘Seçim bitti. Ankara’dan talimatlarla değil, burada kendi aklımızla, kendi ferasetimizle, Mersin’in menfaatine olan kararlarda sizin büyükşehir belediye başkanıyla işbirliği yapmanız gerekiyor’ demesi lazım” şeklinde konuştu.

Mevcut borçların ödenmesi için meclisin kendisine yetki vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Seçer, meclisin vereceği yetki ile kredi alındığı takdirde borçların ödeneceğini ve hizmetlerin aksamadan Mersin halkı ile buluşacağını söyledi. Başkan Seçer şu cümlelerle konuşmasını sonlandırdı: “Ben bu memleket için, Mersin için, vatandaş için, bana destek olan yurttaşlar için, gerekli hizmet için yola çıktım. Tüm meclisin bana destek olması lazım. Ama ben bu güveni boşa çıkaracak işler yapmaya, cebimi doldurmaya,  hırsızlık yapmaya başlarsam, yandaşlarına menfaat sağlamaya başlarsam vallahi ne yaparsanız haklısınız. Benim niyetim bu memlekete hizmet etmek. Onun için tüm yurttaşlarımızdan ve meclis üyelerimizden destek beklemek benim hakkımdır.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle