Hoşgeldiniz  

25 TL MUAYENE, 50 TL OTOPARK YALANI… MEMNUNE ÇAMSARI AÇIKLADI

admin | 06 Nisan 2017 | Dünya, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “15 yıllık hayalim” dediği Şehir Hastaneleri’nin ilki Mersin’de açıldı. Hastane’nin faaliyete girmesiyle muhalefet tarafından inanılmaz olumsuz algı yaratılması için düğmeye basıldı. Kamuoyunda dolaşan mesnetsiz iddialara yanıt Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı’dan geldi.

Mersin Şehir Hastanesi hakkındaki iddiaları yanıtlayan Memnune Çamsarı, “Bakın eleştiriye her zaman açığız burada yapılan eleştiri değil, yalan, iftira. Türkiye’de maalesef iyi yapılan şeyler taçlandırılmıyor. Türkiye’de iyi yapılan şeyler hep eleştiriliyor. Ben Şehir Hastanesi projesinin Türkiye için çok büyük öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Bu hastanelere Türkiye’nin ihtiyacı var” dedi.

 

 

MUAYENE ÜCRETİ NE KADAR?

 

Kamuoyunda dolaşan ücretlerle ilgili konuşan Çamsarı şunları söyledi: “bir vatandaşımız poliklinik hizmeti alırken yani muayene olurken 7 TL fark ödüyor. Mersin Devlet Hastanesi’nde 6 TL ödüyordu. 50 TL otopark ücreti var deniyor. Yani önceleri biz otoparklara ücretsizdir ibaresi koymayı hiç düşünmemiştik. Böyle söylentiler çıkınca mecburen her tarafa otoparkımız ücretsizdir ibaresi koyduk. 4 bin araçlık otopark var bunun 3 bine yakını kapalı otoparka girebiliyor ve dediğim gibi bu hizmetten de ücretsiz yararlanıyor.”

 

Yapılan eleştirilerin sistematik bir saldırı olduğunu düşündüğünü kaydeden Çamsarı, “Bakın belli amaçlara hizmet edeceğiz diye bu yapılan hizmetleri karalamak, 15 Temmuz’u yaşamış aslında bu kahraman millete haksızlıktır. Bu bence yersiz ve desteksiz eleştiriler inanın bana milletimizin moral ve motivasyonunu kırmaktan başka bir işe de yaramıyor. Vatandaşımız artık sağlığa güveniyor. Eskiden sağlık alanında yaşananlar milletimizin hafızasında maalesef yer edinmeyi sürdürüyor ve bizler yeni yeni bu algıyı gelişmiş hizmetleri gördükçe anca kırabiliyoruz. Bu sebeple bu eleştirilerin maksadı da milletimizin artık unutulan yaralarını kaşımak için yapılmaktadır. Bakın vatandaşımızın Türkiye’de aldığı sağlık hizmetinin kalitesi Avrupa’nın birçok yerinden kaliteli durumda” diye konuştu.

 

Kaynak: kentmektubu.com

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle